• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ποιά strat; Standard, Modern player ή Squier Classic vibe

Μεταξύ των 2 που είσαι επιλέγω την prs για τους εξής λόγους (που μπορεί καμία σχέση να μην έχουν με τα δικά σου κριτήρια και αποφάσεις, αλλά αφού ρωτάς...)

Η prs είναι κούκλα, η άλλη έκτρωμα

Η prs δεν έχει τρέμολο κ εγώ σιχαίνομαι τα τρέμολο και τα ..μιαααααααααααοοοοοο που κάνουν ...

Αν ήθελα κιθάρα με διπλούς θα έπαιρνα μία στυλ λες πολ με 2 διπλους. Η διάταξη της άλλης δεν μου αρέσει.

Παρόλα αυτα εσύ κοίτα να πάρεις αυτο που σου καθεται καλύτερα παιχτικά και ηχητικά. Και εγώ μπορεί να δοκίμαζα τις 2 κιθάρες και η άσχημη να ήταν καλύτερη απο την όμορφη...Πολύ απλά δεν θα έπαιρνα καμία..Θέλω η κιθάρα (όπως και η γυναίκα-έννοιες παραπλήσιες ;D) να με ικανοποιούν στα πάντα..Εμφάνιση-playability-ηχος-αποδοση...if you know what i mean...

Απο κει και πέρα επειδή σε βλέπω λίγο να μην ξέρεις τι θέλεις, και παρακολουθώντας τη συζήτηση απο τη πρώτη μέρα : Πρώτα αποφάσισε τι θες να παίξεις και με πόσα φράγκα. Αν θες 2πλους για γκάζια πάρε κιθάρα με διπλους. Αν θες μονούς για πιο φανκα και βίντατζ ήχους πάρε μια φέντερ. Και άν με ρωτήσεις και ποια απο τις 3 πρώτες που ανέφερες, πάρε τη squier. Είναι κινέζικη και σε πληροφορώ ότι βάζει κάτω όλα τα μεξικανάκια των 70-80 ευρώ παραπάνω. Είναι κούκλα με μέιπλ μπράτσο και φοβερό μανίκι. Εχω την τέλε της σειράς και θα πάω σε λιγο και για την στρατ (και είμαι γκιμπσονας..) γιατί την επαιξα (μαζί με πολλά μεξικανάκια των 400 ευρώ) και έπαθα πλάκα! Στα μέξικο απλά πληρώνεις το φέντερ. Αυτά..καλές αγορές..Για μένα αν δεν ξέρεις τι θελεις ακόμη, πάρε μια squier cv, και μια epiphone les paul  απο 300 ευρω τη καθε μία να έχεις επιλογές και ήχητική παλέτα΄. Αν κάτι δεν σου αρεσει μετα (πράγμα δύσκολο καθώς και τα 2 είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ οργανα) το πουλάς...

σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας. Μαλλον θα παρω την PRS αφου μου ''εκατσε''

καλυτερα απο τις υπολοιπες. (χωρις να λεω πως οι fender δεν μου αρεσαν απλα προτιμhsa τον humbucker ηχο). Σχετικα με την fender blacktop θα ηθελα πολυ να τη δοκιμασω (ε δε βλεπεις και φενδερ με 2 humbuckers καθε μερ@!!!χεχεχε) αλλα δεν υπαρχει στο καταστημα απο το οποιο θα κανω την αγορα (οπως επισης δεν υπηρχαν φενδερ με humbucker στο bridge position :'( :'( :'(

Πρέπει να σου πω ότι έχεις ωραίο γούστο!

χαχα!

Χωρίς πλάκα είναι απίστευτες κιθάρες που θα σε βολέψουν για πολλά πράγματα.

Αντε και ενα review γρήγορα. Μόνο πρόσεξε απο που θα την πάρεις και πόσο. Μην πληρώσεις πολλά κερατιάτικα παραπάνω στο ελληνικό μαγαζι μόνο και μόνο επειδή εμείς είμαστε πιο...όμορφοι...

Trending...

Νέα θέματα

Back