- Πόντοι
- 36
ευχαριστουμε για το κομπλιμεντο αλλα δυστυχως δεν ειμαστε τοσο καλοι για να παιζουμε σε μπουζουκομαγαζοΗ όλη ενορχήστρωση μου θυμίζει μπουζουκομάγαζο.
......Δούλευε με τον πατέρα μου στο Φαληρικό Δέλτα στο Κέντρο Γλάρος το 1973.... :Superfunk είπε:ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ το "Γελα κυρια μου" το παιξαμε μαζι του καταδιακευασμενο live..εγινε της μουρλης.... κοντεψε να γκρεμιστει το Gagarin..![]()
![]()
ευχαριστουμε για το κομπλιμεντο αλλα δυστυχως δεν ειμαστε τοσο καλοι για να παιζουμε σε μπουζουκομαγαζοΗ όλη ενορχήστρωση μου θυμίζει μπουζουκομάγαζο.![]()
,τουλαχιστον σε μπουζουκομαγαζο επιπεδου αντιστοιχου με τον κυριο Καφαση
(ο οποιος ειναι απλα ΜΟΡΦΗ στο ελληνικο τραγουδι και πολυ down to earth ανθρωπος κι ας ηταν καποτε super star....ρε κανενας... παλιος που να τον θυμαται δεν υπαρχει??? )
ασε μας ειπε κατι ιστοριες για το ,ιστορικο,αυτο κεντρο (δουλευε νομιζω τοτε μαζι με τον Τσιτσανη και την Μπελου) να σου φυγει το....καφασι!!!......Δούλευε με τον πατέρα μου στο Φαληρικό Δέλτα στο Κέντρο Γλάρος το 1973.... Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
αστα να πανε μεγαλε...ποσο δικιο εχεις.... :-[Αραγε σήμερα τι θα ευχότανε???Θέλω να γίνω ... Huh??
Thanx Man...
Οι φιλοι του ΘΕΟΥ (ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ) ειναι και δικοι μου... ;D,παρε τους "Αρραβωνες" & το "Δαβατηριο" χαλαρα οι καλυτεροι δισκοι ολοκληρης της ελληνικης δισκογραφιας στα 90s (& ασε τους κουλτουριαρηδες να φωναζουν.... ;D),ο ανθρωπος ΓΡΑΦΕΙ ασματα,οχι αστεια...
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΕΠΟΣ[/b
Πω πω αδερφε, τι μας εκανες απογευματιατικα με τετοια ζεστη...πως και μου ειχε διαφυγει εμενα τετοιο ΕΠΟΣ??
Υ.Γ. Και το δικο σας ειναι πολυ καλο, ο ΚΥΡΙΟΣ Κωστας ειναι απολαυση...
...Superfunk είπε:ακους Tom Waits, Marc Ribot & Τερλεγκα
ΤΟΛΗΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ?spy είπε:...
Λίγο πριν μου δήλωνες ροκάκι,
τώρα μου δηλώνεις χανουμάκι
Και κάνεις και ζημιέες,
και κάνεις και ζημιέες
...