πειραματίστηκα πολύ για να το φτιάξω στο amplitube, αν θες στο στελνωΓιάννη μου αρέσει πολύ το tone σου,ακούγεται όπως πρέπει να ακούγεται μία Les Paul
Θα μου το στείλεις όταν πάρω Les Paulπειραματίστηκα πολύ για να το φτιάξω στο amplitube, αν θες στο στελνω
Αν και κανονικά δεν πρέπει να στο στείλω γιατί είσαι γνωστός αντι-pluginakias εδώ μέσα και όλο μας κράζεις εμάς τους δύσμοιρουςΘα μου το στείλεις όταν πάρω Les Paul![]()
Όχι όχι, μη βλέπεις τι λέω, έχω κάνει χρυσή τη Neural DSP, απλά προτιμώ να καίω λάμπες...1/20 φορές που παίζω κιθάρα γιατί δεν παίζει να είναι παραπάνω λόγω πρακτικότηταςΑν και κανονικά δεν πρέπει να στο στείλω γιατί είσαι γνωστός αντι-pluginakias εδώ μέσα και όλο μας κράζεις εμάς τους δύσμοιρους
Αλλά εντάξει θα το παραβλέψω![]()
Engl και Marshall σε 4x12 ε; Και μας το παίζεις pluginάκιας
το valve studioEngl και Marshall σε 4x12 ε; Και μας το παίζεις pluginάκιαςΚουβάλα laptop ρε συ να παίξεις με το amplitube καλύτερα, δε μπιστάνε αυτά τα μηχανήματα, μόνο κάτι κολλημένοι ροκάδαι της δεκαετίας του 80 παίζανε με τέτοια...
ΥΓ: Είχε η Χαλκιδική τέτοιο studio;![]()
χασαποσερβικο παιζαμεΟ bro δίπλα σου παίζει ροκιές και χορεύει χασαποσέρβικο ταυτοχρονα, next level multitasking λεμεεε![]()
Slash stance activated!
+5% bend controlSlash stance activated!