yungblood-zombie improvise

Γιάννη μου αρέσει πολύ το tone σου,ακούγεται όπως πρέπει να ακούγεται μία Les Paul

Γιάννη μου αρέσει πολύ το tone σου,ακούγεται όπως πρέπει να ακούγεται μία Les Paul
πειραματίστηκα πολύ για να το φτιάξω στο amplitube, αν θες στο στελνω

πειραματίστηκα πολύ για να το φτιάξω στο amplitube, αν θες στο στελνω
Θα μου το στείλεις όταν πάρω Les Paul 😅

Θα μου το στείλεις όταν πάρω Les Paul 😅
Αν και κανονικά δεν πρέπει να στο στείλω γιατί είσαι γνωστός αντι-pluginakias εδώ μέσα και όλο μας κράζεις εμάς τους δύσμοιρους :P
Αλλά εντάξει θα το παραβλέψω :P

Αν και κανονικά δεν πρέπει να στο στείλω γιατί είσαι γνωστός αντι-pluginakias εδώ μέσα και όλο μας κράζεις εμάς τους δύσμοιρους :P
Αλλά εντάξει θα το παραβλέψω :P
Όχι όχι, μη βλέπεις τι λέω, έχω κάνει χρυσή τη Neural DSP, απλά προτιμώ να καίω λάμπες...1/20 φορές που παίζω κιθάρα γιατί δεν παίζει να είναι παραπάνω λόγω πρακτικότητας

20260419_174733.jpg

και bonus φωτογραφία από σημερινό jam σε στούντιο :P

Προβολή συνημμένου 53585
και bonus φωτογραφία από σημερινό jam σε στούντιο :P
Engl και Marshall σε 4x12 ε; Και μας το παίζεις pluginάκιας 🤣 Κουβάλα laptop ρε συ να παίξεις με το amplitube καλύτερα, δε μπιστάνε αυτά τα μηχανήματα, μόνο κάτι κολλημένοι ροκάδαι της δεκαετίας του 80 παίζανε με τέτοια... 🤣🤣🤣

ΥΓ: Είχε η Χαλκιδική τέτοιο studio; 🤔

Engl και Marshall σε 4x12 ε; Και μας το παίζεις pluginάκιας 🤣 Κουβάλα laptop ρε συ να παίξεις με το amplitube καλύτερα, δε μπιστάνε αυτά τα μηχανήματα, μόνο κάτι κολλημένοι ροκάδαι της δεκαετίας του 80 παίζανε με τέτοια... 🤣🤣🤣

ΥΓ: Είχε η Χαλκιδική τέτοιο studio; 🤔
το valve studio :P(ο τεχνικος του gus g το εχει)

Ο bro δίπλα σου παίζει ροκιές και χορεύει χασαποσέρβικο ταυτοχρονα, next level multitasking λεμεεε 😅

Από τις ελάχιστες PRS που με χαρά θα έπαιρνα πάντως

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back