Γιατι τους μισουμε?

Εγω δε μπορώ να καταλάβω γιαατί ο Πλιάτσικας πάντα πέφτει πάνω στο stand του μικροφώνου σα γριά σε μπαστουνι.Δε ξέρω τι έκανε στο φεστιβάλ,εγώ όποτε τον είδα,σαν ετοιμοθάνατος πάνω στο mike...εννοείται με το ανάλογο ύφος.

Αμα σε κανα live δεν έχουν stand λέτε να καταρρέυσει??? ???

Jasemeister είπε:
κάτι μεταξύ χαζοχαρούμενου-κλαψιάρικου-κακομοιρίλας που δεν μπορώ να το προσδιορίσω.

γιατί είναι άμπαλοι σε απίστευτα μεγάλο βαθμό.... 8)
Μάλλον αυτό είναι που δεν μπορούσα να προσδιορίσω  :D :D

odis13 είπε:
Εγω δε μπορώ να καταλάβω γιαατί ο Πλιάτσικας πάντα πέφτει πάνω στο stand του μικροφώνου σα γριά σε μπαστουνι.Δε ξέρω τι έκανε στο φεστιβάλ,εγώ όποτε τον είδα,σαν ετοιμοθάνατος πάνω στο mike...εννοείται με το ανάλογο ύφος.

Αμα σε κανα live δεν έχουν stand λέτε να καταρρέυσει??? ???
Σου ευχομαι να μη μαθεις ποτε

..δεν είναι κακοί ρε παιδιά....έπειτα σε όποιον δεν αρέσουν απλα δεν τους ακούει....γιατί όλα τ'αλλα ??

delta66 είπε:
γιατί είναι άμπαλοι σε απίστευτα μεγάλο βαθμό.... 8)

δεν είναι αναγκη να τους μισούμε...απλά μου είναι αδιάφοροι...
+1000

Τα ειπε ολα εκτος του οτι ειναι δηθεν ευαισθητοι και πολυ του money.
thanks delta....

ωπ ωπ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ... ;D ;D ;)ΤΩΡΑΑΑΑ.... ;D ;D

Με ανακατεύουν, καθώς με αυτούς (και τους λοιπούς έντεχνους) έφτασε η κάθε καρακιτς 15χρονη (άντε 20χρονη μαξ) να το παίζει ψαγμένη ροκού, με απόψεις περί διαφόρων της ζωής και της άτιμης της κενωνίας, που κατέχει τη νοοτροπία του τζιμι χεντριξ, παρόλο που το μόνο που ξέρει είναι 1 αφίσα με μια καμένη κιθάρα και αυτόν τον μαύρο (τώρα ποιος είναι αυτός ούτε που ξέρει, ίσως κανάς κομπάρσος) και άντε να ανάψουμε και 1 τσιγαράκι, γιατί μας πήρε το μελό. Άσχετο που αμέσως μετά θα ακούσει βανδή-βίση-ρουβά και γενικώς θα κάνει όλα όσα κατηγορεί.

Κατά τα άλλα σαν συγκρότημα δεν μου κάνει κλικ (όπως και πόσα άλλα), αλλά δεν τους μισώ κιόλας!!! [κακία ξεχειλίζει από τα πατζάκια] Απλά κανά κοκαλάκι τους το σπαγα άνετα  ;D ;D ;D ;D [/κακία ξεχειλίζει από τα πατζάκια]

γιατι ενω κατα τα αλλα εχουν συμπαθητικα τραγουδακια ηταν αυτοι που εδωσαν τιτλο σε αυτο που καποια στιγμη σε περιοδικα ειδα να αποκαλειται ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΡΟΚ........απο τοτε επαθα διαταραχες του γαστρεντερικου.....

fenderiarhs είπε:
...................................ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΡΟΚ........απο τοτε επαθα διαταραχες του γαστρεντερικου.....
Υπάρχει τέτοιος όρος?? Δεν τον είχα ακούσει μέχρι τώρα... Μπλιαχ...
sick0021.gif
Με πιασαν και'μενα οι διαταρραχες που λες...

Γιατί είναι οι πρόγονοι του Χ"γιάννη όπως σωστά ανέφερε κάποιος.

Δηλαδή το περασμα του έφηβου στο σκυλλλάδικο..

παλιότερα είχα πάρει τηλ. σε αγγελία για πληκτρα, και μου είπαν οτι θα παίζω strings και accordion σε κομματια "εφηβικού-εντεχνου" στυλ..

Τότε κι εγώ παρομοίως
sick0021.gif

(Vrass το emoticon σου έχει MIDI clock?)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
προσωπικα δεν μπορω να πω οτι τρελλαινομαι (αν και θα πρεπει να ειναι κουφος καποιος για να μην παραδεχτει οτι ΕΧΟΥΝ γραψει καποια ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ τραγουδια) και οι παραγωγες τους ειναι κατα την ταπεινη μου γνωμη πολυ μετριες απο ηχοληπτικης και γενικα "παιχτικης" πλευρας.

Αλλα το "ΜΙΣΟΣ" παραειναι βαρυ  συναισθημα για να το τρεφεις για ανθρωπους που στο κατω κατω ΜΟΥΣΙΚΗ κανουνε (δεν σκοτωσαν και κανεναν...)  ,καλο ειναι να μη μισουμε κανεναν και να ασχολουμεθα με το τι κανουμε εμεις......

α,ξεχασα να αναφερω και τους ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ενδεχομενους ΛΟΓΟΥΣ που τους μισουμε!!

5)Γιατι ειναι το πιο πετυχημενο εμπορικα συγκροτημα και το δικο μας συγκροτημα δεν το ξερει ουτε η μαμα μας.

.................

.................

.................

n)Γιατι ειναι το πιο πετυχημενο εμπορικα συγκροτημα και το δικο μας συγκροτημα δεν το ξερει ουτε η μαμα μας.

:) :)
Aυτο. Τιποτα αλλο.

εμενα περισσοτερο, μου τη σπανε αυτοι που ακουνε Π-Λ

μπ - λλλ - ιι  αχ  χχχχχ

ΑΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ (λαλαλα) ΑΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ (ΛΑΛΑΛΑΛΑ)

:P :P :P :P

ρε vrass γεμισε ο τοπος μυρμηγκια.

Μη κανεις ψιχουλα στο avatar σου.
:D

Τους είχα ξεχάσει αυτούς.  :D

Αλλά προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?

"Φοιτητικό Ρόκ". Απίστευτος όρος. Υπάρχει Ελληνικό φοιτητικό ρόκ?  :D :D :D :D :D :D :D

Εν προκειμένω έχουμε "Φοιτητικό ρόκ με πολιτικές προεκτέσεις" = Εργατικό Έντεχνο.

Ασε που μαθαίνουν στις κοπέλες συναισθήματα και τέτοιες αηδίες και μεις οι [the lover of the neighborhood] hard rock party people [/the lover of the neighborhood]αναγκαζόμαστε να υποσχόμαστε ότι να'ναι για το 1/3 του γνωστού ροκ τρίπτυχου.

Γι'αυτό τους μισούμε.

harilatron είπε:
Υπάρχει Ελληνικό φοιτητικό ρόκ?
βασικά δεν ξέρουμε αν υπάρχει ελληνικό ροκ ::) το φοιττητικό ελληνικό ροκ μας μάρανε......  ;D ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back