Εγώ μόνο αυτά έχω χρησιμοποιήσει από Behringer
B2031A Nearfield ηχεία. Για τα λεφτά του καλό, αυτοενισχυόμενο στα 150watt αλλά πολύ σκληρό στο αυτί και τα μπάσα ακόμα τα ψάχνω που τα στέλνει και επίσης δεν νομίζω οτι για nearfield πετυχαίνει τον στόχο του near.
FBQ6200 Equalizer. Το χρησιμοποιώ στο στούντιο για να κόψω μικροφωνισμούς και να φτιάξω την ευκρίνεια του ήχου, όχι σε ηχογραφήσεις κτλ. Το εργαλείο κάνει τη δουλειά του πολύ καλά. Έχει limiter και pink noise, κάθε φορά μου δίνει την εντύπωση οτι κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν έχω καταφέρει να εντόπισω, μάλλον το όνομα δεν μου δίνει σιγουριά αλλά το μηχάνημα κάνει τη δουλειά του.
Ένα patch bay (δεν θυμάμαι τύπο) το έχω χρόνια και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά, διαπιστώνω οτι υπάρχουν απώλειες όχι τραγικές αλλά υπάρχουν. Το μηχάνημα έχει φάει μεγάλη βαρβαρότητα και αντέχει.
Αν θέλεις να κάνεις κάτι στο σπίτι σου για σένα πάρε Behringer και μάθε να χρησιμοποιείς τον εξοπλισμό, θα κάνεις "θαύματα" για αυτό το κόστος. Αν θέλεις ήχο και το ψυρίζεις απλά απομακρύνσου από αυτή την εταιρεία και άνοιξε τις τσέπες.