;D ;D ;DΕγω πιστευω πωσ ολοι κανουμε λιγο πολυ εγω νομιζα οτι δεν εκανα μεχρι που πριν απο ενα μηνα ειδα σε DVD ενα LIVE που ειχαμε κανει αφιστετα παιδεσ επερνα στα Riff μια φατσα λεσ κε μου ειχαν σκοτοσει την μανα κ καλπαζα το αλογο να να παρω το κεφαλι του φονια κ ολα αφτα σαν να κρατουσα με το ζορι μι κλανια διαστασεων εκρηξησ πρηνικησ βομβασ!!!!α καλα στα σολο το wah wah τι παιζει τι δεν παιζει ενα και το αυτο το κανω ολη την ωρα με το στομα το ιδιο κε τα vibraτα εκει σφιγγω την φατσα λεσ κ αμολαω την κλανια που ειχα πριν :roll:
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΒΓΩ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ!!!! 8)
ε όλο και κάτι σου ξεφεύγει και σένα !1) Όχι
Αυτο ακριβως, για πολλη ωρα ομως, με επίπονα αποτελέσματακαι καμιά φορά σουφρώνω τα χείλια λες και θέλω να δώσω φιλί!!! \
και εγώ τώρα τελευταία άρχισα να το κάνω αυτό (είμαι σε καλό δρόμο ? χαχαχα).Εγω όταν παίζω, δαγκώνω το κάτω χείλος!!
πιστευω λειτουργει αμφιδρομα. Το παιξιμο επιδρα στις εκφρασεις, αλλα και οι εκφρασεις ενισχυουν στο να βγει ετσι οπως θες αυτο που παιζεις
ιναφ σαιντ 8)Ο Vai. Eιναι ο μοναδικος κιθαριστας που αξιζει να τον δεις και χωρις ηχο. Ο ατιμος εχει αναπτυξει 48 διαφορετικες εκφρασεις για καθε νοτα στη ταστιερα χωρις να συνυπολογισεις και τα διανθισματα slides, bends, harmonics κτλ.!