- Πόντοι
- 98
Μια χαρα εισαι. Περνα αυριο να σου δωσω να δοκιμασεις τα χαπια μου.Μου αρέσουν μέχρι συγκίνησης: o Τσιτσάνης, ο SRV, o Τom Waits, οι God Speed You! Black Emperor και η Macy Gray, oι Cure και ο Rachmaninoff, ο Bob Dylan, η PJ Harvey και ο Debussy. Ο Stephan Grapelli και οι Βlack Sabbath. Eίμαι καλά γιατρέ μου;
Μου αρέσουν μέχρι συγκίνησης: o Τσιτσάνης, ο SRV, o Τom Waits, οι God Speed You! Black Emperor και η Macy Gray, oι Cure και ο Rachmaninoff, ο Bob Dylan, η PJ Harvey και ο Debussy. Ο Stephan Grapelli και οι Βlack Sabbath. Eίμαι καλά γιατρέ μου;
Μια χαρα εισαι !!!Προσωπικά, δεν μπορώ να μπω στα καλουπάκια τέτοιων ερευνών.
Μου αρέσουν μέχρι συγκίνησης: o Τσιτσάνης, ο SRV, o Τom Waits, οι God Speed You! Black Emperor και η Macy Gray, oι Cure και ο Rachmaninoff, ο Bob Dylan, η PJ Harvey και ο Debussy. Ο Stephan Grapelli και οι Βlack Sabbath. Eίμαι καλά γιατρέ μου;
Βαγγέλη, κάποια πράγματα που ακούς, εγώ δεν τα βάζω καν στο σπίτι μου! ?Μια χαρα εισαι !!!
Προσωπικα ταυτιζομαι κ μ αρεσει να παιζω με ανθρωπους με μεγαλο ευρος ακουσματων.
Βαριεμαι αφορητα ενα κ μονο ειδος μουσικης..ειτε να παιζω ειτε να ακουω.{αλλα αυτο μαλλον το εχεις καταλαβει για μενα}
Προσωπικα γουσταρω..
απο παλια ρεμπετικα μεχρι Tool , απο Τσαλιγοπουλου μεχρι μουσικες απο το Πακισταν, Big Band Jazz μεχρι Soul - Funk κ Afrocuban μουσικες.
Aπο τον Sting κ τον Wonder στον Miles , τον Parker και τον Jobim.
Απο Mainstream Pop τυπου Lady Gaga- Katy Perry και Bruno Mars, σε ECM καρακουλτουρες.
Απο τους Jinger στον Νταλαρα..{ναι ξερω..αλλα εγω παιδια τον γουσταρω} και απο τους Vic στην Lara Fabian..και την Tori Amos.
Απο τον Buckley στην Bjork..Και απο τον Paul Rogers στο Metheny.
πως με κοβεις?
ειλικρινα πιστευω...οτι διαμαντια κ σκουπιδια εχουν πει κ κανει ολοι οσοι προανεφερα.Βαγγέλη, κάποια πράγματα που ακούς, εγώ δεν τα βάζω καν στο σπίτι μου! ?
Αλλά γενικά, το βρίσκω υγιές να έχει ευρείς ορίζοντες κανείς, σε όλα τα πράγματα.
Για μένα είναι ζήτημα αισθητικής, και συχνά και άλλων πραγμάτων (π.χ. τι αντιπροσωπεύει καποιος καλλιτέχνης) για να του δώσω μια ευκαιρία, να τον ακούσω ή να φτάσει να μ' αρέσει κ.λπ.ειλικρινα πιστευω...οτι διαμαντια κ σκουπιδια εχουν πει κ κανει ολοι οσοι προανεφερα.
το θεμα ειναι να εχεις την καλη διαθεση να σηκωσεις μανικια κ να μπεις να ψαξεις. Αλλα σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι .,.πχ οτι τυπωνει η Ecm ειναι καλο...και οτι κανει η Gaga ειναι σκατα.
η αποψη μου.
Εσύ έλεγες ότι δεν σου αρέσει η gypsy jazz? ?Προσέξτε τη φράση που παίζει ο Νικολάρας,από το 4:59.
Με κάποιον άλλο με μπέρδεψες φίλε μου.Όχι μόνο μ'αρέσει,γουστάρω πολύ Bireli.Εσύ έλεγες ότι δεν σου αρέσει η gypsy jazz? ?
@fusiongtr ελπίζω το μαλλί κατσαρίδα να παραπέμπει στη latin, διότι μου αρέσουν επίσης reggae / latin και δε συμμαζεύεται.
Είμαστε πολύ διαφορετικοί. Για μένα αυτοί οι τρεις είναι larger than life. Εξωγήινοι, πως να το πω.Nick Cave, Tom Waits..Bowie..δεν τους αντεχω..
άλλος το λεγε....Εσύ έλεγες ότι δεν σου αρέσει η gypsy jazz? ?
δεν ειναι γκομενα μου η Lara..χααχχαχααχΒαγγέλη, μην παρεξηγήσεις, θέλω να ποστάρω μια παρωδία του κομματιού Je suis Malade ("είμαι άρρωστη" σημαίνει), από μια ελληνίδα φίλη, αν είσαι ΟΚ με αυτό. Ίσως το έχεις ακούσει...