- Πόντοι
- 38
Δεν μίλησα για κόστος, ούτε καν για αγορά.Nikolas είπε:Εγώ δε θα το αγόραζα!

Υπάρχουν και τα δωρεάν e-magazines. Και στην Ελλάδα.
Δεν μίλησα για κόστος, ούτε καν για αγορά.Nikolas είπε:Εγώ δε θα το αγόραζα!
το ερώτημά σου ήταν "γιατί δεν υπάρχει ένα μουσικό περιοδικό;" οπότε οι απαντήσεις περί $$$ και διαφημίσεων και λοιπών ήταν απόλυτα on targetWilliamSats είπε:αλλά δε νομίζω οτι είναι κάτι τόσο παράλογο και τραγικό, ώστε με το καλημέρα της κουβέντας να λένε όλοι όχι, τα λεφτά, οι διαφημίσεις και μπλα, μπλα, μπλα.
όχι, το διαδίκτυο με καλύπτει, ευχαριστώ!Αν υπήρχε αυτή τη στιγμή θα το αγόραζες? Ή και οι υπόλοιποι εδώ?
Μα δεν απάντησα σε εσένα!audiokostas είπε:Δεν μίλησα για κόστος, ούτε καν για αγορά.
Υπάρχουν και τα δωρεάν e-magazines. Και στην Ελλάδα.
Επειδή το θέμα έχει πλάκα (ενδιαφέρον), θα ακολουθήσω την trolley λογική της ελεγχόμενης διαφωνίας.audiokostas είπε:Το Noiz είναι φόρουμ. Δεν είναι περιοδικό. Υπάρχει διαφορά.
Σωστά, χωρίς να προυποθέτει (αναγκαστικά) δίκιο για κάποια πλευρά. Η οπτική γωνία δεν είναι κοινή για όλους...και δεν είναι κακό αυτόaudiokostas είπε:Αν δεν είναι ευνόητο στον συνομιλητή μου, είναι προφανές ότι προσεγγίζουμε τα πράγματα από τελείως διαφορετικές πλευρές, οπότε κάθε συζήτηση επ' αυτού είναι καταδικασμένη εκ προοιμίου.
Αν και ο οικονομικός λόγος είναι κυρίαρχος την σήμερον ;D, πιστεύω ότι (καίτοι οπαδός του χαρτιού) ένα e-magazine θα ήταν πιο προσβάσιμο στο συγκεκριμένο κοινό και πιο εύκολα υλοποιήσιμο. Και μπορείς πάντα να το εκτυπώσεις.WilliamSats είπε:Δηλαδή Κώστα, πιστεύεις οτι ένα e-magazine θα είχε μεγαλύτερη απήχηση απ'ότι ένα έντυπο ή το λες καθαρά για οικονομικούς λόγους?
(καλέ τι έγινε? έχασα κάτι? διάβαζα ένα πόστ και την άλλη στιγμή...πούφ! καπνός?? ;D)
Ενα πολυσυμμετοχικό φόρουμ με διάλογο και αντιρρήσεις επί παντός επιστητού ΔΕΝ έχει καμία σχέση (πέραν του αφηρημένα κοινού αντικειμένου) με ένα περιοδικό που έχει μία άποψη, ένα συγκεκριμένο και απαρέκκλιτο άρθρο, ένα τεστ καταγεγραμμένο και take it or leave it και κουβέντα δεν ανοίγουμε.Δηλ, τι διαφορά νοιώθετε μεταξύ ενός περιοδικού και ενός forum? Μπείτε στη θέση κάποιου που απλά παρακολουθεί και δεν συμμετέχει.
Άρα καταλήγουμε και πάλι στο οικονομικό κομμάτι που αφορά τον εκδότη.audiokostas είπε:Αν και ο οικονομικός λόγος είναι κυρίαρχος την σήμερον ;D, πιστεύω ότι (καίτοι οπαδός του χαρτιού) ένα e-magazine θα ήταν πιο προσβάσιμο στο συγκεκριμένο κοινό και πιο εύκολα υλοποιήσιμο. Και μπορείς πάντα να το εκτυπώσεις.
Νομίζω πάντα, χωρίς να είμαι ειδικός.
+1000Ενα πολυσυμμετοχικό φόρουμ με διάλογο και αντιρρήσεις επί παντός επιστητού ΔΕΝ έχει καμία σχέση (πέραν του αφηρημένα κοινού αντικειμένου) με ένα περιοδικό που έχει μία άποψη, ένα συγκεκριμένο και απαρέκκλιτο άρθρο, ένα τεστ καταγεγραμμένο και take it or leave it και κουβέντα δεν ανοίγουμε.Δεν θα πω για τις εμβόλιμες διαφημίσεις (όχι ΔΕΝ είναι οι ίδιες με του forum) ή τις επαγγελματικές φωτό (που είναι από και για το περιοδικό), διορθωμένα κείμενα, επιμέλεια άρθρων κλπ κλπ.
Κατά τα άλλα είναι το ίδιο πράγμα.
Στο σπίτι σου, στον printer σου...όχι κανονική εκτύπωση περιοδικού για να πουληθεί στα περίπτερα...και άλλες λεπτομέρειες όπως δικαιώματα κλπ.audiokostas είπε:Και μπορείς πάντα να το εκτυπώσεις.
Νομίζω πάντα, χωρίς να είμαι ειδικός.
Το ίδιο (κατ εμέ) είναι και όταν ένας (ο SF ας πούμε) κάνει μία παρουσίαση για τη κιθάρα που έφτιαξε...έχει μία άποψη, ένα συγκεκριμένο και απαρέκκλιτο άρθρο και ένα τεστ καταγεγραμμένο....με ένα περιοδικό που έχει μία άποψη, ένα συγκεκριμένο και απαρέκκλιτο άρθρο, ένα τεστ καταγεγραμμένο και take it or leave it και κουβέντα δεν ανοίγουμε.
δυσκολεύομαι πραγματικά να πιστέψω πως αρνείσαι τις πάμπολλες και κραυγαλέες διαφορές μεταξύ φόρουμ και περιοδικούmarathon είπε:Στο σπίτι σου, στον printer σου...όχι κανονική εκτύπωση περιοδικού για να πουληθεί στα περίπτερα...και άλλες λεπτομέρειες όπως δικαιώματα κλπ.
Επειδή είμαι ειδικός
Το ίδιο (κατ εμέ) είναι και όταν ένας (ο SF ας πούμε) κάνει μία παρουσίαση για τη κιθάρα που έφτιαξε...έχει μία άποψη, ένα συγκεκριμένο και απαρέκκλιτο άρθρο και ένα τεστ καταγεγραμμένο.
Για το κουβέντα δεν ανοίγουμε...και τα περιοδικά έχουν ερωτήσεις-απαντήσεις αναγνωστών.
Το οικονομικό υφίσταται (θες, δε θες) είτε ως ανασταλτικός παράγοντας, είτε ως κινητήρια δύναμη.WilliamSats είπε:Άρα καταλήγουμε και πάλι στο οικονομικό κομμάτι που αφορά τον εκδότη.
Το περί "οικιακής εκτύπωσης" το αφήνω στην άκρη, καθώς το κόστος αυτού ξεπερνάει κατά πολύ το κόστος αγοράς ενός έτοιμου έντυπου, επίσης η ποιότητα εκτύπωσης και του χαρτιού το ξαποστέλνουν στα τάρταρα καθώς στο περίπτερο θα το βρεις "ιλλουστρασιόν" ;D και με άριστη-προσεγμένη εκτύπωση.
Δεν τις αρνούμαι...προφανώς και υπερβάλλω για να γίνεται κουβέντα...gdevelek είπε:δυσκολεύομαι πραγματικά να πιστέψω πως αρνείσαι τις πάμπολλες και κραυγαλέες διαφορές μεταξύ φόρουμ και περιοδικού
Όπου όμως πρώτα γίνετε προσεκτική επιλογή στο τι θα μπει στο περιοδικό και όχι κάθε ασύμαντη ερώτηση που θα στέλνει ο καθένας.marathon είπε:Για το κουβέντα δεν ανοίγουμε...και τα περιοδικά έχουν ερωτήσεις-απαντήσεις αναγνωστών.
Moderation? ;D ;DWilliamSats είπε:Όπου όμως πρώτα γίνετε προσεκτική επιλογή στο τι θα μπει στο περιοδικό και όχι κάθε ασύμαντη ερώτηση που θα στέλνει ο καθένας.
Το κοίταξα, αλλά επειδή δεν έκανα εγγραφή, μπορείς να μου διευκρινήσεις αν έχει μέσα στο e-περιοδικό διαφημίσεις όπως σε ένα κανονικό έντυπο και αν ναι σε τι ποσοστό περίπου?audiokostas είπε:, απλώς διαβάζω αυτό το το περιοδικό.