- Πόντοι
- 2,368
Δεν συμφωνω με τον yameth οσον αφορα οτι αυτα που γραφω τεινουν να δειξουν την δημιουργια ελεγχομενης αγορας.Το να νομοθετησεις οτι καποιες ξενοδοχειακες επιχειρησεις αναλογα με τις κλινες ,τα αστερια κλπ θα πρεπει να απασχολουν και 4-5 μουσικους (
Διαβασε ΤΙ γραφεις.
Σοβαρα μιλαω και επαναλαμβανω: Διαβασε ΤΙ γραφεις.
?
Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.
ΚΑΝΕΝΑ επάγγελμα ,με εξαίρεση αυτά τα σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια,δεν είναι ΙΕΡΟ και κανένα επάγγελμα δεν ΠΡΈΠΕΙ πάση θυσία να "ΥΠΆΡΧΕΙ".
Το ΜΟΝΟ που καθορίζει την ΥΠΑΡΞΗ του είναι η αντίστοιχη ΖΗΤΗΣΗ για αυτό.
Αν δεν υπάρχει αυτή η ζήτηση δεν υπάρχει και το επάγγελμα.
ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ άλλο είναι προστατευτισμός, κρατισμός και μη ελεύθερη οικονομία...
Αλλά είναι τόσο ΒΑΘΙΑ αποτυπωμένο στο DNA των Ελλήνων εδώ και χρόνια από το 1980 και μετα αυτό που απλά όντως οι περισσότεροι το θεωρούν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ.
Χρησιμοποιώ το κριτήριο του βιοπορισμού,
Μα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ και ΑΛΛΟ κριτηριο.
Αλλιως δηλώνω και εγω ΗΘΟΠΟΙΟΣ/ΖΩΓΡΑΦΟΣ/ΖΟΓΚΛΕΡ/ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ και παιρνω επιδομα ανεργιας....μονιμα.....
Μπορει να ειμαι ΜΟΥΣΙΚΟΣ (δηλ. να παιζω καποιο οργανο φανταστικα,να γραφω καλυτερα και απο τον Ζαμπετα αλλα αν δεν ΖΩ απο αυτο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ δεν ειμαι μουσικος)
Να σε ρωτήσω για το ίδιο παράδειγμα, αν εισπράττεις ενοίκιο 500 ευρώ τον μήνα και δουλεύεις ως μουσικός ταυτόχρονα με 300 ευρώ τον μήνα τι είσαι?
Τα εσοδα απο ενοικια φορολογουνται διαφορετικα και δεν δινουν επαγγελματικη ΙΔΙΟΤΗΤΑ σε αυτον που τα εισπρατει,αλλοιως οι ΜΙΣΟΙ Ελληνες και βαλε που εχουν καποιο ακινητο και το ενοικιαζουν θα ηταν "εισοδηματιες" )
Τελευταία επεξεργασία από moderator: