Π
Πάνος Χελιδόνης
Guest
Μανώλη έχεις δίκιο και εγώ συμφωνότατα, αλλά, είμαστε στην Ελλάδα ρε φίλε.. και εξηγώ: Το Korg Z1 είναι μοναδικό στο είδος του, υπερσπάνιο (μόνο 3000 κομμάτια ever) και ζητιέται κάργα στο εξωτερικό. Το Korg Triton Le δεν είναι ούτε σπάνιο, ούτε ζητιέται ιδιαίτερα, είναι όμως ανώτερο συνθ απο το Ζ1. Δεν δέχομαι λοιπόν να μπορώ να πάρω ένα Triton με 4 κατοστάρικα και το κατώτερο Ζ1 με 8 κατοστάρικα. Αυτός δλδ που το πουλάει, απευθύνεται σε αγοραστές εκτός ελλάδας, οπότε μοιραία η συγκεκριμένη αγγελία θα είναι εκεί για πολύυυ καιρό ακόμα. Τον Ιούνιο που μας πέρασε, έσκασε μύτη ένα παληκάρι και πούλαγε το Ζ1 σε άριστη κατάσταση 520 ευρώ. Ε, το πούλησε σε μια εβδομάδα, διότι ήταν τουλάχιστον ρεαλιστής. Αυτός που το δίνει 800, δεν με πείθει οτι θέλει να το πουλήσει τελικά. Άρα δε θα έπρεπε να του επιτρέπεται να ανανεώνει την αγγελία επι ένα χρόνο τώρα. Να έβαζε τουλάχιστον οτι η τιμή είναι συζητήσιμη, με κάποιον θα έβρισκε μια μέση λύση έτσι ώστε και να μην το σκοτώσει, αλλά και να το δώσει τελικά.. τί να πώ, δε μπορούμε να πιέσουμε κανέναν, αλλά είναι παράλογο, ελληνικές αγγελίες να διέπονται απο σκεπτικό Ιαπωνίας.υπάρχουν κάποια ελάχιστα πράγματα που, ίσως λόγω της κατάστασής τους, ίσως λόγω της σπανιότητάς τους ή ίσως λόγω κάποιας ειδικής μετατροπής - προσθήκης να είναι από λίγο έως πολύ τσιμπημένες οι τιμές.
(edit)
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι το εξής: Αν χρειάζεται να γίνει κάποια αλλαγή στις αγγελίες, πρέπει κατα τη γνώμη μου να είναι μια αλλαγή που θα βγάζει αυτά τα άτομα απο τη λογική της Ιαπωνίας. Αν αυτό δε γίνεται, αφήστε το, μην αλλάζετε τίποτα. Ίσως κάαποτε το καταλάβουν μόνοι τους οτι διάλεξαν λάθος σελίδα για να ποστάρουν τις υπερφίαλες προσδοκίες τους.
Και σόρυ για τη "σεντονιάδα"
Last edited: