Ειδοποίηση στις αγγελίες

• Thread starter Thread starter Πάνος Χελιδόνης
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 1K
Π

Πάνος Χελιδόνης

Guest
Αυτό, που μου στέλνει ειδοποίηση το smartnoiz οτι η αγγελία μου ΘΑ λήξει, δεν έχει καμιά πρακτική ουσία. Δε μπορώ να την ανανεώσω διότι δεν έχει λήξει ακόμα και το link που μου δίνει με πάει σε μια άσπρη σελίδα που δεν περιέχει τίποτα. Πολύ καλύτερα ήταν πριν, που μου ερχόταν μήνυμα οτι έληξε και την ανανέωνα επιτόπου. Τώρα, απλώς παίρνω μια ειδοποίηση που δε μου χρησιμεύει σε τίποτα κι όταν η αγγελία λήξει σε 24 ώρες μπορεί και να το έχω ξεχάσει. Μεγάλη αστοχία για πλατφόρμα τόσων ετών. Κρίμα.

Εγώ πάλι μπορώ, πατάω στο λινκ ανανέωσης και την ανανεώνω κανονικά.

Συμφωνώ, αν λήξει να στέλνει mail αλλά μετά στέλνει και ένα ότι το έκανες!

Εγώ πάλι μπορώ, πατάω στο λινκ ανανέωσης
Αφού έχει λήξει κι εγώ μπορώ, αλλά οχι προτού. Το δε link που μου δίνει, δεν πάει πουθενά. Ήθελα να το κάνω print screen, αλλά τί να κάνω; μια άσπρη σελίδα;

συνήθως μία μέρα πριν την λήξη της αγγελίας
Ωραία, δλδ τί σημαίνει αυτό; οτι η αγγελία λήγει μία μέρα νωρίτερα απο οτι πρέπει, έτσι δεν είναι; Εγώ θέλω μια εξήγηση για ποιό λόγο άλλαξε όλο αυτό το status που λειτουργούσε μιά χαρά..

Σήμερα παρατήρησα πως κάποιες αγγελίες που έχουν πάνω από μία φωτογραφία, πατώντας τα βελάκια αριστερά/δεξιά δεν εμφανίζουν την επόμενη φωτογραφία.

Από κινητό με Safari και Chrome που την άνοιξα παίζει κομπλέ. 

Αυτό με τα βελάκια μου το κάνει κι εμένα μερικές φορές, αλλά νομίζω οτι απλά κολλάει η συνδεσή μου κι οχι το smartnoiz. Πάντως χάρηκα, που πλέον έχουμε εμείς τη δυνατότητα να διαγράψουμε τις αγγελίες μας, πριν το πέρας των 60 ημερών. Χρειαζόταν αυτή η επιλογή.

Trending...

Νέα θέματα

Back