- Πόντοι
- 16
Και κάπου εδώ έληξε το θέμα.Sonic X είπε:
ένα έχω να πω....καλά που έχουν και 2 keyboardistes.....Sonic X είπε:
Θεϊκό!!!giannis είπε:Παίδες κάθε άλλο παρα την μουσική σας παιδεία ήθελα να προσβάλω με την υπερβολή στον τίτλο , τέλος πάντων με έπιασε Ανναγούλα με τα κομμάτια που ποστάρετε,,
Για ευχαριστηθείτε κ αυτό, ....
[flash=200,200]
Αυτό επαναπροσδιορίζει τους μουσικούς μου προσανατολισμούς.bihlas87 είπε:Συγκερασμός ιδιωμάτων, διαχρονικότητα, χρυσό ρολόι, δασύτριχο στέρνο, σμιχτά φρύδια.
[flash=200,200]
τοτε γιατι ανοιξες το thread ,για να μας δειξεις το σωστο δρομο? :giannis είπε:Παίδες κάθε άλλο παρα την μουσική σας παιδεία ήθελα να προσβάλω με την υπερβολή στον τίτλο
ε,καλα και εσυ δεν μας εδειξες και την πεμπτουσια της μουσικης...ενα χιλιοακουσμενο ασμα που & η κουτση Μαρια το εχει ακουσει...δεν ανακαλυψες και την Αμερικη (προσωπικα το συγκεκριμενο συγκροτημα με κανει να χασμουριεμαι....το θεωρω τραγικα ξεπερασμενο), τέλος πάντων με έπιασε Ανναγούλα με τα κομμάτια που ποστάρετε,,
moutzaheadin είπε:Οταν ειδα το thread το πρωι νομισα θα επιανε πατο αλλα βλεπω εφτασε 5 σελιδες..
Οποτε οταν ακουσα τον ''αυτοσχεδιασμο της chuchukas'' παραπανω, θυμηθηκα αυτο
(ξερω δεν εχει σχεση)
Απολαυστε.
Διακρίνω μία κάποια ειρωνία; >trolley είπε:H Άννα Γούλα είναι μεγαλύτερη καλλιτέχνης από την Καίτη Πέρρη.
Σοβαρά τώρα, γιατί?Superfunk είπε:τοτε γιατι ανοιξες το thread ,για να μας δειξεις το σωστο δρομο? :
Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η ιδιότητα του "οπαδού της Ένωσης" δεν είναι συμβατή με εκείνη του "οπαδού της ροκ μουσικής"; Νομίζω ότι ο εν λόγω στίχος δεν στέκει νοηματικά.spy είπε:Είμαι πραγματικά ευτυχής όταν βλέπω ότι ο Τόλης Τσιμογιάννης αρχίζει να χαίρει της αναγνώρισης που του αξίζει. Εφιστώ την προσοχή στον βιωματικό στίχο "λίγο πριν μου δήλωνες ροκάκι, τώρα μου δηλώνεις χανουμάκι".
Κάθε άλλο,ατυχής παρορμητισμός-ανωριμότητα,,ζητω συγγνώμη περί αυτού..Superfunk είπε:τοτε γιατι ανοιξες το thread ,για να μας δειξεις το σωστο δρομο? :