Είχαμε θεία φώτηση και ανακαλύψαμε επιτέλους την μουσικη....Korgious είπε:του Αγ. Πνευματος ειναι σημερα....λογικο το θεμα λοιπον
8)
αν εννοείς τίποτα άλλο είσαι απλά ανίερος
Είχαμε θεία φώτηση και ανακαλύψαμε επιτέλους την μουσικη....Korgious είπε:του Αγ. Πνευματος ειναι σημερα....λογικο το θεμα λοιπον
8)
κατσε να δεις των Θεοφανειων...τι θα ανεβει !! 8) ;DMichelle είπε:Είχαμε θεία φώτηση και ανακαλύψαμε επιτέλους την μουσικη....
αν εννοείς τίποτα άλλο είσαι απλά ανίερος
Ντροπή τέτοια μέρα να καθόμαστε μέσα και να ποστάρουμε αριστουργήματα...Korgious είπε:κατσε να δεις των Θεοφανειων...τι θα ανεβει !! 8) ;D
who are you...?Korgious είπε:...δεν ξερω κι ποσο σχετικο ηταν αυτο το μηνυμα...αν παρατηρησεις διπλα στο αβαταρ μου..τον αριθμο τω ηδη απεσταλμενων μηνυματων μου........... :
Πραγματικά, πολύ μπροστά.spy είπε:
Στο βιογραφικό του διαβάζω ότι:Jazzjoker είπε:Μια απορία έχω για αυτόν τον καλλιτέχνη. Έχει ακουστεί ότι είχε κάποια σχέση με τον Sinatra; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το αυτί/μάτι μου. Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας με διαφωτίσει παρακαλώ.
Τώρα τι έκανε ακριβώς δεν ξέρω. Επίσης:Αργότερα και για ένα oλόκληρο χρόνο δούλεψε στο Λας Βέγκας δίπλα στον Φρανκ Σινάτρα.
Και το κατάφερε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το "πους-πους" και το "αχά" από το "Καμπριολέ".Εκεί αλλά και στο Bronx έζησε το νέγρικο ρυθμό το γκόσπελ και από τότε ήθελε να το παντρέψει με το ελληνικό τραγούδι.
Θυμάμαι όταν δούλευα με τον Φρανκ Σινάτρα στο Λας Βέγκας, που μου είχε πει: "Όταν έρθει μια καινούργια αγάπη, να ξέρεις ότι θα είναι πιο δυνατή από την προηγούμενη." Και το κατάλαβα όταν ερωτεύτηκα με πάθος αυτή την κοπέλα, που με σημάδεψε.
για Σινατρα δεν ξερω ειναι ομως 100% σιγουρο οτι αυτος εδειξε στον James Brown το...beat (το εχει δηλωσει σε συνεντευξη του)Μια απορία έχω για αυτόν τον καλλιτέχνη. Έχει ακουστεί ότι είχε κάποια σχέση με τον Sinatra; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το αυτί/μάτι μου. Όποιος έχει περισσότερες πληροφορίες ας με διαφωτίσει παρακαλώ.