Για άλλη μια φορά απορία...Τι κιθάρα??

αυτες οι framus panthera φαινοντε πολυ ωραιες.

ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ πανε μονο ζαχο και τσελιο..τελος  ax1ss παιρνεις ποσοστα απ τα εν λογο μαγαζια?

Loki είπε:
Εγώ πάντως για φέντερ θα σου πρότεινα αυτή

http://www.thomann.de/gr/fender_deluxe_lone_star_strat_rw_bk.htm

που έχει και τέλειους μαγνήτες και είναι και κούκλα (και με τα ρέστα παίρνεις και κανα καλό πετάλι).

Αλλά και η Epiphone Slash είναι πόλυ καλή κιθάρα και εννοείται ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα πάνω της όπως σου τόνισε κάποιος καθώς έχει ποιοτικό hardware και μαγνήτες Seymour Duncan (για αυτό κάνει 800 και όχι 400 ευρώ).

Διαλέγεις και παίρνεις. Εγώ πάντως που δεν έχω τρέλλα με τον Slash και τις LesPaul γενικότερα θα έπαιρνα δαγκωτό την Lone Star (τελικά πήρα την American HSS) και ενοείται ότι πίστευω πως αξίζει πολύ περισσότερο σαν επιλόγη από την Highway One HSS.

Αυτή ήταν η γνώμη μου , ελπίζω να σε βοήθησα.
Εγώ το τόνισα αλλά την κιθάρα την έχω παίξει και δεν μου φάνηκε και η καλύτερη, και ξεκουρδιζόταν συνέχεια... Και κάνει 800 ευρώ? Σοβαρά μιλάς? Τότε μάλλον αναθεωρώ. Μην την πάρεις!  ;D  Προσωπική άποψη πάντα...

vagelis92 είπε:
Eκτός των 21ός τάστων που προσωπικά με περιορίζουν κάπως, κατά τ'άλλα είναι καλή κιθάρα, αλλά γι'άλλη μια φορά δεν θα την επέλεγα λόγω του value for money. Δεν προσφέρει πιστεύω κάτι άλλο ξεχωριστό πέραν του λογότυπου και των tex-mex που φοράει. Ίσως το maple της ταστιέρας να αλλάζει λίγο τα πράγματα (προσωπική αδυναμία...) αλλά και πάλι με το δικό σου budget δεν θα'ταν η πρώτη μου επιλογή. Παραμένω με τις tradition!  ;D Αύριο θα σου πώ γι'αυτές, αν βρώ τον φίλο που την είχε.

ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ πανε μονο ζαχο και τσελιο..τελος  ax1ss παιρνεις ποσοστα απ τα εν λογο μαγαζια?

οχι..αλλα εσυ πανε να δοκιμασεις στον στολα και στον μαυρομουστακη,,να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!

ειναι αυτο που λεμε ..ολα για τον πελατη..  :-X

αλήθεια ρε ax1ss ? Εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για μαυρομουστάκη εδο μέσα...Αλλά αφου υπάρχει μεγαλύτερη ομοφωνία για ζάχο και τσέλιο εκεί θα πάω και βλέπουμε...

Στον Μαυρομουστάκη κι ο Vai να πήγαινε δεν παίζει να τον άφηναν ν'αγγίξει κιθάρα...  :-\

εγω επρεπε να κανω καβγα για ποιο λογο...?  ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ..

επαιξα,αλλα φυσικα δεν αγορασα..

στον στολλα ακομα και με φασαρια δεν με αφησε ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ!!  και επρεπε να κλεισω ραντεβου..ΟΚ μεγαλε,θα περασω μετα τον οδοντιατρο λοιπον..ΟΥΞΩ!

Κακά τα ψέματα, και εμένα σε αυτά τα μαγαζια πάντα με αφήνουν να δοκιμάσω...ενώ Μαυρομουστακης κλπ..άσε.

Εγώ πάντως και λόγω τιμών αλλά και εξυπηρέτησης απο αυτά τα δυο μαγαζιά ψωνίζω.

οχι..αλλα εσυ πανε να δοκιμασεις στον στολα και στον μαυρομουστακη,,να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!!!

ειναι αυτο που λεμε ..ολα για τον πελατη.. 

ax1ss στον στολλα δουλευω κ ποτε δεν μου ζητησε καποιος να δοκιμασει κιθαρα κ του ειπα οχι.ο μεγαλος πωλητης που λες(μαλλον τον μιχαλη εννοεις)δεν πουλαει πλεον κιθαρες εδω κ 2 χρονια σχεδον...

Εσένα σου έπεσε η Suzuki (και γ#@$@# το χρώμα)μέσα στο booth εν ώρα A/B test με μια φθηνή ibanez?

τι εγινε? πηρε ποδι? κριμα.. ή εγινε διευθυντης? :o

φιλε μετα απο τοσο ασχημες εμπειριες και ο Θεος ο ιδιος να γινει πωλητης εκει μεσα εγω δεν παταω.

εσενα δεν σε ξερω,οποτε δεν μπορω να σε κρινω, αλλα δεν  θα τους κανω την χαρη να τους αφησω ουτε 1 ευρω για ολα αυτα που καναν εκει τοσα χρονια σε τοσο κοσμο που ετρεχε ως εκει για να γρατζουνισει καμια κιθαρα και τελικα εξυνε το κεφαλι του βγαινοντας εξω..αναροτιώντας..ΤΙ ΕΓΙΝΕ ρε παιδια?.

μαλλον τα λες λιγο τραβηγμενα φιλε μου.κανεις δεν σου ειπε να πας να αφησεις εκει τα λευτα σου αν κ εμεσα τα αφηνεις αγοραζοντας απο οποιοδηποτε μαγαζι στην θεσσαλονικη π.χ. μια τελε...αυτα στα λεω φιλικα κ ελπιζω να μην παρεξηγιεσαι.αν θες περνα κ απ το μαγαζι να τα πουμε,σιγουρα θα σ αφησω να δοκιμασεις οποια κιθαρα θελεις...γιωργος

kabamaru να σου πω.. που είναι ο στολλας?? Α και κάτι άλλο..Site υπάρχει για να τσεκάρω τι μπορώ να βρω εκεί...?

ναι ρε δεν παρεξηγουμαι..την τελε την πηρα απο thomann..παλι πηρε προμηθεια ο στολλας? σοβαρα? δεν πιστευω..

ναι ρε δεν παρεξηγουμαι..την τελε την πηρα απο thomann..παλι πηρε προμηθεια ο στολλας? σοβαρα? δεν πιστευω.. εγω δεν σε ειρωνευτηκα ομως...

26ης οκτωβριου 90 απεναντι απ το galla. το site ειναι www.stollas.com

vagelis92 είπε:
Και να με πάλι με τις απορίες μου.... Λοιπόοον... Λόγω καλών βαθμών μου έχουν υποσχεθεί δωράκι για τον Μάρτιο 8) 8)..Οπότε είπα να ρωτίσω...Τι κιθάρα? Τα είδη μουσικής που προτιμάω ειναι rock(alternative, classic και πολλά άλλα)/metal..Ξέρω ότι έχω ξαναρωτήσει αλλά αυτή τη φορά το budget είναι πιο ανεβασμένο (800 ευρά)... Τι προτίνετε?(Σαν σχέδιο μ αρέσουν οι LP και ο μεγάλος μου έρωτας είναι η epiphone του slash http://www.thomann.de/gb/epiphone_slash_les_paul.htm αλλά έκανα post για να ακούσω προτάσεις)

Λοιπόν κύριοι? (έγινε search αλλά ψιλοχάθηκα και γι αυτό το καινούριο post ;))
Δεν έχει σημασια αρκει το παριζάκι σου να είναι Ύφαντίς...

kabamaru να σου πω...Τρίτη απόγευμα θα είσαι εκεί? Γιατί λέω να περάσω να δοκιμάσω 2-3 γιατί ειμαι νέος και έχω πολύ λίγα ακούσματα... Και ροτάω αν θα είσαι εκεί να μου προσφέρεις τα φώτα σου γιατί είμαι λίγο ασχετούλης!  :) :D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back