- Πόντοι
- 38
Ποιος τον ακούει τον SF πάλι... 

Το θέμα συνεχίζει από ένα άλλο θέμα, όπου ο φίλος ζητούσε τη γνώμη μας για το ποιά κιθάρα να αγοράσει, το άλλο θέμα είναι λίγο πιο κάτω νομίζω, τον ίδιο τίτλο έχει.harilatron είπε:Εγώ πάντως, δεν κατάλαβα ποια ήταν η απορία.![]()
Χαιρομαι επιτελους που εφυγε το "κοπροσκυλο" απο εκεινο το ποστο και ανελαβε καποιος που εξυπηρετει τον πελατη..μετα τα καλα λογια του vagelis92 , kabamaru-x- μπορει να περασω καμια βολτα να γνωριστουμε κιολας.Λοιπόν παιδιά όπος είπα σήμερα πήγα για δοκιμές..Και να σας πω..Εκεί που συνάντησα την καλύτερη εξυπηρέτηση ήταν στον Στόλλα
καταρχας συγχαρητηρια για το γουστο σου!κατα δευτερον αφου σου αρεσε περισσοτερο απο ολες γιατι δεν παιρνεις αυτη?1 telecaste: πραγματικά φοβερή κιθάρα! Έχει έναν ήχο που δεν περίμενα ότι θα ακούσω..Τεράστια διαφορά με οποιαδήποτε κιθάρα είχα ακούσει μέχρι τώρα! όταν μάθω να παίζω κάτι της προκοπής πολύ αργότερα εννοείτε ότι θα την τσιμπίσω!
Ακόμα εκεί είναιkabamaru-x- είπε:την τελευταια π ειχα την εστειλα στον ζαχο.πανε μια βολτα ισως να μην την πουλησε ακομη
Δεν βγάζεις και κάνα review και για μας τους περίεργους για την Danelectro? Εγώ την είδα αλλά να πώ την αμαρτία μου απλά τη σνομπάρισα... Λέει τίποτα? Γιατί εκτός του ασπρουλιάρικου σαν σχέδιο είναι σχετικά ωραία.mscmkr είπε:Κι εγώ δεν προλάβαινα... Δοκίμαζα την Danelectro...
mscmkr είπε:Κι εγώ δεν προλάβαινα... Δοκίμαζα την Danelectro...