Χανεις...! Γ@#ω τα φαγητα, Ελληνικοτατο και προπαντως υγιεινο..odis13 είπε:Τhe more the merrier! Καλα μονο εδω δεν πουλανε ανθους να φτιαξω μια κατσαρολα?
Δεν το κοβετε λεω εγω, και εχω λυσσαξει στην πεινα??S9F είπε:Ότι και να λέτε,το καλύτερο είναι οι λαχανοσαρμάδες...;D
+1 και στα Δωδεκάνησα κ στην Κρήτη κ στην Κύπρο. Αλλά όντως εκεί δεν πάει ο κιμάς.spy είπε:Μπα, τους φτιάχνουν σε πολλές περιοχές. Πρόσφατα έφαγα ανθούς στη Μαγνησία.
+6,023*10^23S9F είπε:Ότι και να λέτε,το καλύτερο είναι οι λαχανοσαρμάδες...;D
;D ;D ;D ;D ;Ddmilo είπε:+6,023*10^23
Ωχ ωχ ωχ... ;D Αναπνέεις όμως μακράν τον καλύτερο αέρα... 8) Δεν θα ξεχάσω τι ύπνο "έκανα" σε σπίτι φίλου σε βουνο...dmilo είπε:Ως βουνίσιος, έχω δύο εποχές. Χειμώνα και βαρύ χειμώνα 8)
σαν γνησιος Πηλιορείτης, επιβεβαιώνω. ;Dspy είπε:Μπα, τους φτιάχνουν σε πολλές περιοχές. Πρόσφατα έφαγα ανθούς στη Μαγνησία.
F#@k yeah.....dmilo είπε:Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα).
Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.
Πω πω μαγκα μου, τι ειπες τωρα?????? Μιλαμε θελεις 1 κιβωτιο μπυρες για καθε κολοκυθοανθο...!!dmilo είπε:Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα).
Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.