Γεμιστά και εναλλακτικές συνταγές

Τhe more the merrier! Καλα μονο εδω δεν πουλανε ανθους να φτιαξω μια κατσαρολα?

 
odis13 είπε:
Τhe more the merrier! Καλα μονο εδω δεν πουλανε ανθους να φτιαξω μια κατσαρολα?
Χανεις...! Γ@#ω τα φαγητα, Ελληνικοτατο και προπαντως υγιεινο.. :D

 
Ότι και να λέτε,το καλύτερο είναι οι λαχανοσαρμάδες... :P ;D

 
S9F είπε:
Ότι και να λέτε,το καλύτερο είναι οι λαχανοσαρμάδες... :P ;D
Δεν το κοβετε λεω εγω, και εχω λυσσαξει στην πεινα?? :P :P

 
spy είπε:
Μπα, τους φτιάχνουν σε πολλές περιοχές. Πρόσφατα έφαγα ανθούς στη Μαγνησία.
+1 και στα Δωδεκάνησα κ στην Κρήτη κ στην Κύπρο. Αλλά όντως εκεί δεν πάει ο κιμάς.

Επίσης τα παπουτσάκια κ οι πιπεριές φλωρίνης που κολάνε;

Μόνο με μελιτζάνες τα ξέρω.

 
S9F είπε:
Ότι και να λέτε,το καλύτερο είναι οι λαχανοσαρμάδες... :P ;D
+6,023*10^23

Με λάχανο τουρσί.

Καλό χειμώνα.

 
dmilo είπε:
+6,023*10^23
;D ;D ;D ;D ;D

Καλό χειμώνα (αν και το λέω με μισή καρδιά...Δεν μπορούσε όλο το χρόνο να΄ναι καλοκαίρι...?Άντε και λίγο άνοιξη... ;D)

 
Ως βουνίσιος, έχω δύο εποχές. Χειμώνα και βαρύ χειμώνα  8)

 
dmilo είπε:
Ως βουνίσιος, έχω δύο εποχές. Χειμώνα και βαρύ χειμώνα  8)
Ωχ ωχ ωχ... ;D Αναπνέεις όμως μακράν τον καλύτερο αέρα... 8) Δεν θα ξεχάσω τι ύπνο "έκανα" σε σπίτι φίλου σε βουνο...

 
spy είπε:
Μπα, τους φτιάχνουν σε πολλές περιοχές. Πρόσφατα έφαγα ανθούς στη Μαγνησία.
σαν γνησιος Πηλιορείτης, επιβεβαιώνω. ;D

 
Καλή όρεξη ;)

20100708_img_4057.jpg


 
παπαριες Μαρίτσα΄μ αγαπητοι...... ::)

 
Καλά αφήστε τα αυτά. Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα....  :P

Λοιπόν......, τους κολοκυθοανθούς  :) δεν τους βρίσκεις εύκολα γιατί είναι πολύ ευαίσθητο προιόν για να διατηρηθεί μέσα στην αλυσίδα εμπορίου τροφίμων. Στα χωριά έχουν τα περβόλια, πηγαίνουν τους μαζεύουν και σε λίγο βρίσκονται στο πιάτο. Στα αστικά κέντρα δυστυχώς δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Καλά αυτό με το μπασμάτι και το σαφράν με έστειλε, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε μήπως και βελτιωθεί η κατά τα άλλα πολύ μέτρια κλασσική συνταγή των γεμιστών.

 
Ο Βασιλόπουλος όταν μπορεί να βρει στην εποχή τους φέρνει.

Επίσης εναλλακτικό γέμισμα για γεμιστά, πληγούρι ;)

 
Επίσης, η γέμιση με ρύζι μπορεί να μπουσταριστεί με τον κλασσικό συνδυασμό κουκουνάρι-σταφίδα και αν είσαι μερακλής, ψιλοκομμένο μανιτάρι.

 
Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα).

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.

 
dmilo είπε:
Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα).

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.
F#@k yeah.....

 
dmilo είπε:
Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα).

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει.
Πω πω μαγκα μου, τι ειπες τωρα?????? Μιλαμε θελεις 1 κιβωτιο μπυρες για καθε κολοκυθοανθο...!! :P :P :P

 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top