Xρωμα για thinline telecaster

deadendmind

Μέλος
Πόντοι
36
Λεω να ετοιμασω ενα project, και εχω σκαλωσει αναμεσα στα 2 αυτα χρωματα..Εσεις τι λετε;;;

Εγώ ψήφησα. Μαύρο στα 2 χρώματα που λές, πράσινο στο μαύρο. :wink:

Natural βερνίκι με tortoise shell pickguard. Τέτοια θα ήταν η thinline tele μου. Αν ποτέ έπαιρνα.. (Που ξέρεις...)

Διάλεξα και γω την επιλογή νούμερο τγία.

Με το πιστόλι στον κρόταφο θα διάλεγα το πρασσινάκι.

Θα ψηφιζα ενα ροζακι...αλλα το συγκεκριμενο απο οτι ειδα δεν μου αρεσει....Αρα παμε στο surf green....με πολύ καλοκαιρινή διαθεση...ΛΕΜΕ.....

Και εγω στο surf green τεινω, απλα με το shell pink ηθελα να ικανοποιησω ενα απωθημένο με μια Τ Ε Λ Ε Ι Α shell pink custom shop stratocaster που υπηρχε καποτε στο guitar store και παραλιγο να την αγορασω.. :D:D:D

69thin19.jpg

ενα οποιοδηποτε απο αυτα...

αλλωστε ξερεις καλα οτι μονο ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αντρας :lol: εχει τα (*&^ :oops: να σκασει μυτη σε live με μια custom color Fender!! :lol:

69thin14.jpg

οχι..δυστυχως δεν ειναι :cry: :cry:

ειναι ομως οτι ομορφοτερο εχω δει ποτε σε κιθαρα! :D

θελω την sonic blue, την surf green και την shell pink...

Μαλλον για surf green παω μαλλον, μιας και νομιζω θα ταιριαζει καλυτερα με το bigsby και θα κρατησω απωθημενο για αργοτερα το shell pink..:D

Shell pink, γιατί άμα είναι να κάνεις κάτι μην μένεις στα ημίμετρα, take it all the way!

αλλωστε ξερεις καλα οτι μονο ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αντρας :lol: εχει τα (*&^ :oops: να σκασει μυτη σε live με μια custom color Fender!! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Surf Green και για μένα...

Χαλλλλλαρά.....

Aαα νταξ', απλά ο φωτισμός τό 'σκισε το οργανάκι.

Θενξ ζουπερφακ.

εμενα δεν μου πολυαρεσουν τα μεταλικα χρωματα... Ψαχνω τωρα να βρω καναν κατασκευαστη να μου φτιαξει ενα thinline σωμα χωρις να με μαδησει( στην ευρωπη)...

Για αυτο σκας?

http://cgi.ebay.de/Thinline-Telecaster-Copy-Erle-Body-Best-High-Quality_W0QQitemZ320134338128QQihZ011QQcategoryZ2384QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem

παιρνεις ολοκληρη κιθαρα και κρατας οτι θες απο αυτη,αλλαζεις και μαγνητες και βουαλα η....σκαφαρα

γενικα στο www.ebay.de & www.ebay.co.uk σκανε διαφορες thinline :wink:

ψαχνε και για καποιες Carrer η Harley Benton (συνηθως ειναι μαυρες και τα σωματακια τους ειναι μουρλια thinline)

βασικα, το προβλημα ειναι πως την θελω top routed με το κλασσικο πανελ της solid tele, οχι σαν αυτο της thinline...παιζει να παω καπου ενα οτι να ναι σωμα και να μου το σκαψουν;;

Trending...

Νέα θέματα

Back