- Πόντοι
- 938
και τι σχέση έχει αυτό με το θρεντ;Satanas είπε:να δούμε αν αναγνωρίζεις το maple απ το rosewood στην ταστιέρα ή το basswood απ το μαόνι στον ΤΕΛΙΚΟ ΗΧΟ...
και τι σχέση έχει αυτό με το θρεντ;Satanas είπε:να δούμε αν αναγνωρίζεις το maple απ το rosewood στην ταστιέρα ή το basswood απ το μαόνι στον ΤΕΛΙΚΟ ΗΧΟ...
δεν μπορώ να σε βοηθήσω αν δεν διαβάζεις που οδηγείται το θρέντ....Πνοή και Νύξη είπε:και τι σχέση έχει αυτό με το θρεντ;
σε ένα ατελείωτο αδιέξοδο, κυρίως λόγω εσφαλμένων παραδοχών, αμφιβόλου βάθους επιχειρημάτων, πασπαλισμένο-ευτυχώς και με αρκετή δόση χιούμορ...Satanas είπε:δεν μπορώ να σε βοηθήσω αν δεν διαβάζεις που οδηγείται το θρέντ....
Η διαφορά του ήχου της βαριάς γίμβσον στο χιτ του Μάντζαρου (χαίρε ο χαίρε λεφτεριά) με την τελαρένκο στο κάτωθι ανατολίτικο που εκτελεί ο αγάθωνας, είναι πασιφανής.Waterfall-K είπε:
Kι όμως, η υπέροχη τούτη χώρα έχει πλείστα όσα παραδείγματα ηχητικού -και όχι μόνο- κάλλους.Waterfall-K είπε:Ωραιος ;D
Καμια σχεση.Εδω ειναι το θεμα http://el.how-to-enlarge.info/measure.phpΠνοή και Νύξη είπε:Είχα την εντύπωση ότι το θέμα είναι ΑΝ παίζει ρόλο το κσύλο στον τελικό ήχο μιας ηλεκτρονικιάς κιθάρας, με βάση το αρχικό βίνδεο, αν οι εταιρίες μας δουλεύουν ψιλό γαζί πουλώντας μας παραμύθι, και ότι ό,τι κσύλο και να βάνεις όλα είναι ίδια. Κι ότι η Γκίψον μας πουλάει τη standard 2μιση χιλιάρικα, επειδής το μαόνι είναι 40$ πιο ακριβό από το alder...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DSpyros Delta είπε:
1. Καλά, ας αλλάξουμε πρωτίστως τον χαρακτηρισμό και ας πούμε ότι είμαι "ηχητικά υποφερτός".gdevelek είπε:1. Έχεις την εκτίμηση πάρα πολλών΄ως εξαιρετικός κιθαρίστας, αν αποδείξεις πως ακούς σωστά διαφορες ξύλων σε τυφλό τεστ, θα "ανέβεις" ακόμη περισσότερο, αρα έχεις το κίνητρο.
2. Ψιλιάζομαι (μιας και δεν είσαι χθεσινός και ασχολείσαι και πολύ) πως έχεις ψιλο-μεγάλη συλλογή κιθαρών, οπότε έχεις και τα μέσα.
Σε κάθε περίπτωση, το "οργανώσΤΕ το" μου φανηκε "κάπως"...![]()
Κι εμένα.longshadow είπε:Όσοι από εδώ έχουν επιλέξει να με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν περίπου και πως παίζω, και πως ακούω...μου αρκεί.
Των μελών του φόρουμ βέβαια, ποιών άλλων; Δε νομίζω πως αδιαφορείς για τη γνώμη τους/μας.longshadow είπε:Να "ανέβω" πιο ψηλά στα μάτια ποιών;
Εγώ δε σε γνωρίζω προσωπικά αλλά έχω ακούσει κλιπάκια σου, οπότε σε γνωρίζω.... μουσικοκιθαριστικά.Όσοι από εδώ έχουν επιλέξει να με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν περίπου και πως παίζω, και πως ακούω...μου αρκεί.
Όχι δεν είναι. Δεν γνωρίζω τι έχει και τι δεν έχει σπίτι του ο καθένας που πίστεύει όχι βέβαια πως τα ξύλα δεν έχουν καμία σημασία αλλά πως έχουν ελάχιστη σημασία. Δεν απάντησες όμως, εσύ πόσο απέχεις από το να έχεις τον κατάλληλο για το τεστ εξοπλισμό; Όχι πως είσαι και υποχρεωμένος βέβαια να απαντήσεις.2. Αυτό αυτομάτως είναι παραδοχή ότι εσείς που προτείνατε σε όσους "λένε ότι ακούνε" να κάνουν ένα blind test γιατί συστηματικά το αποφεύγουν, δεν έχετε τα μέσα να το κάνετε οι ίδιοι;
Και πάλι δεν γνωρίζω για τον άλλο κόσμο αλλά προσωπικά δεν έχω κάνει τέτοιο τεστ. Εσύ;Αν όντως ισχύει, αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε κάνει ποτέ ένα τέστ τέτοιου τύπου στον εαυτό σας, άρα ίσως θα έπρεπε να είστε λίγο πιο διαλλακτικοί.
Ναι, η ειδικότητα μου τελευταία είναι αυτές που είναι προς το καστανό με ολίγον από γκρίζο γιατί έχω βαρεθεί να τις ακούω να πέφτουν από το κεφάλι μου!fusiongtr είπε:EDIT: Βιονικό αυτί έχει ρε παιδιά, αν πέσει τρίχα στο πάτωμα, ξέρει από τον ήχο της, αν είναι ξανθιά, μαύρη ή βαμμένη.![]()
Έχεις κάνει έστω ΕΝΑ - οσοδήποτε ταπεινό - blind test?longshadow είπε:Τώρα αν έχω κάνει το υπέρτατο blind test, όχι δεν θα το έλεγα,
Κανείς δεν θα το κάνει, θέλει αρκετή δουλειά, και ποιος έχει δύο κιθάρες που να διαφέρουν ΜΟΝΟ στα ξύλα;Αν κάποιος έχει όλα τα μέσα που χρειάζονται πάντως δηλώνω συμμετοχή, δεν το είπα για πλάκα. ;D