Eίδες πόσο μπροστά ήταν ο Χρηστάκης; Αυτό θα εννοούσεmustafank είπε:"..Παίζουν τα καπλαμαδάκια..."
Χρηστάκης (1924-1981)
Eίδες πόσο μπροστά ήταν ο Χρηστάκης; Αυτό θα εννοούσεmustafank είπε:"..Παίζουν τα καπλαμαδάκια..."
Χρηστάκης (1924-1981)
+10000gdevelek είπε:Το τι ακούμε έχει σημασία όταν ακούμε σε blind test. ΜΟΝΟ τότε. Διαφορετικά ακούμε ό,τι θέλουμε. Γι' αυτό και οι οπαδοί των "μεγάλων διαφορών" μεταξύ του οποιουδήποτε Χ και Ψ συστηματικά αποφεύγουν τα blind tests.
Εγώ δέχομαι να κάνω το "πειραματόζωο" σε blind test.Satanas είπε:+10000
Kι εγώ όπου ανάφερα περί blind Test....φωνή βοώντος εν τη ερήμω εισέπραξα....απο θεωρία, links και τραλαλά άλλο τίποτα...
Αν προκύψει αντίστοιχο blind test για μπύρες/κρασά/ποτά, I volunteer as tribute.longshadow είπε:Εγώ δέχομαι να κάνω το "πειραματόζωο" σε blind test.
Οργανώστε το και ειδοποιήστε με να έρθω.
ε ναι εννοείταιJasemeister είπε:Αν προκύψει αντίστοιχο blind test για μπύρες/κρασά/ποτά, I volunteer as tribute.
Τι εννοείς απομακρυσμένων;...Στην Αθήνα μένω.Satanas είπε:Εκτιμώ ότι η άνεση της οθόνης και των link δύσκολα θα βγάλει πολλούς στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ και στα blind tests εξαιρουμένων των απομακρυσμένων...
Έτσι είμαι κι εγώ μέσα....via monitor![]()
Ασχετο με τα το κατα τα αλλα πολυ ενδιαφερον θρεντ αλλα Σατανας ,εχεις την πιο Γαμω υπογραφη.Ετσι Luthiers παντού,αχαχχαχααχαχχαχααχαχαχαχαχαSatanas είπε:+10000
Kι εγώ όπου ανάφερα περί blind Test....φωνή βοώντος εν τη ερήμω εισέπραξα....απο θεωρία, links και τραλαλά άλλο τίποτα...
Να έχει και στοιχήματα όμως.longshadow είπε:Οργανώστε το...
Ki εγώ μέσα είμαι....οργανώστε τοlongshadow είπε:Τι εννοείς απομακρυσμένων;...Στην Αθήνα μένω.
Οργανώστε το...
να σαι καλά φίλε... ευχαριστώ!!!Ασχετο με τα το κατα τα αλλα πολυ ενδιαφερον θρεντ αλλα Σατανας ,εχεις την πιο γ*** υπογραφη.Ετσι Luthiers παντού,αχαχχαχααχαχχαχααχαχαχαχαχα
Τώρα εγώ γιατί νομίζω πως ανάμεσα σε όσους μπορούν (δηλαδή έχουν τα μέσα αλλά και το κίνητρο) να το οργανώσουν συγκαταλέγεσαι κι εσύ;longshadow είπε:Τι εννοείς απομακρυσμένων;...Στην Αθήνα μένω.
Οργανώστε το...
Και τι ακριβώς σε κάνει να το νομίζεις αυτό;gdevelek είπε:Τώρα εγώ γιατί νομίζω πως ανάμεσα σε όσους μπορούν (δηλαδή έχουν τα μέσα αλλά και το κίνητρο) να το οργανώσουν συγκαταλέγεσαι κι εσύ;
Εγώ άλλαξα τον μαγνήτη στο affinity μου. Πριν ακουγόταν σαν p-bass. Πλέον ακούγεται σαν p-bass.mustafank είπε:Τελικά, εγώ, που έχω ένα Squier Affinity p-bass, να κάνω αναβάθμιση σε μαγνήτη - ηλεκτρικά ή θα δώσω τζάμπα λεφτά;
Έχω βρει οικονομικό μαγνήτη από αμερικανικό p-bass. Αν τον περάσω, θα ακούγομαι και εγω, μετά, "Αμερικανός", έστω και κατά ένα 60%;
1. Έχεις την εκτίμηση πάρα πολλών΄ως εξαιρετικός κιθαρίστας, αν αποδείξεις πως ακούς σωστά διαφορες ξύλων σε τυφλό τεστ, θα "ανέβεις" ακόμη περισσότερο, αρα έχεις το κίνητρο.longshadow είπε:Και τι ακριβώς σε κάνει να το νομίζεις αυτό;![]()
να δούμε αν αναγνωρίζεις το maple απ το rosewood στην ταστιέρα ή το basswood απ το μαόνι στον ΤΕΛΙΚΟ ΗΧΟ...Πνοή και Νύξη είπε:Και τι ακριβώς θα συμπεράνουμε-ή μάλλον που αποσκοπεί-το blind test ρε παιδιά, για να αρχίσω να καταλαβαίνω κι εγώ...γιατί έχω χάσει επεισόδια...
Στο να υπάρχουν φρέσκα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές για να γινεται κουβέντα στο επόμενο θρεντ ;DΠνοή και Νύξη είπε:Και τι ακριβώς θα συμπεράνουμε-ή μάλλον που αποσκοπεί-το blind test ρε παιδιά, για να αρχίσω να καταλαβαίνω κι εγώ...γιατί έχω χάσει επεισόδια...
Μετά θα σου βγάλουν και τα νύχια.Satanas είπε:να δούμε αν αναγνωρίζεις το maple απ το rosewood στην ταστιέρα ή το basswood απ το μαόνι στον ΤΕΛΙΚΟ ΗΧΟ...