Ξύλα. Τελικα μηπως τρωμε το παραμυθι?

mustafank είπε:
"..Παίζουν τα καπλαμαδάκια..."

Χρηστάκης (1924-1981)
Eίδες πόσο μπροστά ήταν ο Χρηστάκης; Αυτό θα εννοούσε

gdevelek είπε:
Το τι ακούμε έχει σημασία όταν ακούμε σε blind test. ΜΟΝΟ τότε. Διαφορετικά ακούμε ό,τι θέλουμε. Γι' αυτό και οι οπαδοί των "μεγάλων διαφορών" μεταξύ του οποιουδήποτε Χ και Ψ συστηματικά αποφεύγουν τα blind tests.
+10000

Kι εγώ όπου ανάφερα περί blind Test....φωνή βοώντος εν τη ερήμω εισέπραξα....απο θεωρία, links και τραλαλά άλλο τίποτα...

Satanas είπε:
+10000

Kι εγώ όπου ανάφερα περί blind Test....φωνή βοώντος εν τη ερήμω εισέπραξα....απο θεωρία, links και τραλαλά άλλο τίποτα...
Εγώ δέχομαι να κάνω το "πειραματόζωο" σε blind test.

Οργανώστε το και ειδοποιήστε με να έρθω.

longshadow είπε:
Εγώ δέχομαι να κάνω το "πειραματόζωο" σε blind test.

Οργανώστε το και ειδοποιήστε με να έρθω.
Αν προκύψει αντίστοιχο blind test για μπύρες/κρασά/ποτά, I volunteer as tribute.

Jasemeister είπε:
Αν προκύψει αντίστοιχο blind test για μπύρες/κρασά/ποτά, I volunteer as tribute.
ε ναι εννοείται    :D :D :D :D :D    και εγώ μέσα, δέχομαι να δημοσιοποιηθούν οι απαντήσεις και κρίσεις μου

Εκτιμώ ότι η άνεση της οθόνης και των link δύσκολα θα βγάλει πολλούς στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ και στα blind tests εξαιρουμένων των απομακρυσμένων...

Έτσι είμαι κι εγώ μέσα....via monitor  ;)

Satanas είπε:
Εκτιμώ ότι η άνεση της οθόνης και των link δύσκολα θα βγάλει πολλούς στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ και στα blind tests εξαιρουμένων των απομακρυσμένων...

Έτσι είμαι κι εγώ μέσα....via monitor  ;)
Τι εννοείς απομακρυσμένων;...Στην Αθήνα μένω.

Οργανώστε το...

Satanas είπε:
+10000

Ασχετο με τα το κατα τα αλλα πολυ ενδιαφερον θρεντ αλλα Σατανας ,εχεις την πιο Γαμω υπογραφη.Ετσι Luthiers παντού,αχαχχαχααχαχχαχααχαχαχαχαχα

longshadow είπε:
Οργανώστε το...
Να έχει και στοιχήματα όμως.

Ποντάρω από τώρα 10 € στον longshadow. ;)

Είναι άχαστος λέμε.

Γκανιάν στο αυτί. ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Just-a-little-fox-with-some-big-ears-l.jpg

Τελικά, εγώ, που έχω ένα Squier Affinity p-bass, να κάνω αναβάθμιση σε μαγνήτη - ηλεκτρικά ή θα δώσω τζάμπα λεφτά;

Έχω βρει οικονομικό μαγνήτη από αμερικανικό p-bass. Αν τον περάσω, θα ακούγομαι και εγω, μετά, "Αμερικανός", έστω και κατά ένα 60%;

longshadow είπε:

Οργανώστε το...
Ki εγώ μέσα είμαι....οργανώστε το  ;)

Ασχετο με τα το κατα τα αλλα πολυ ενδιαφερον θρεντ αλλα Σατανας ,εχεις την πιο γ*** υπογραφη.Ετσι Luthiers παντού,αχαχχαχααχαχχαχααχαχαχαχαχα
να σαι καλά φίλε... ευχαριστώ!!!

longshadow είπε:

Οργανώστε το...
Τώρα εγώ γιατί νομίζω πως ανάμεσα σε όσους μπορούν (δηλαδή έχουν τα μέσα αλλά και το κίνητρο) να το οργανώσουν συγκαταλέγεσαι κι εσύ;

gdevelek είπε:
Τώρα εγώ γιατί νομίζω πως ανάμεσα σε όσους μπορούν (δηλαδή έχουν τα μέσα αλλά και το κίνητρο) να το οργανώσουν συγκαταλέγεσαι κι εσύ;
Και τι ακριβώς σε κάνει να το νομίζεις αυτό;  :)

mustafank είπε:
Τελικά, εγώ, που έχω ένα Squier Affinity p-bass, να κάνω αναβάθμιση σε μαγνήτη - ηλεκτρικά ή θα δώσω τζάμπα λεφτά;

Έχω βρει οικονομικό μαγνήτη από αμερικανικό p-bass. Αν τον περάσω, θα ακούγομαι και εγω, μετά, "Αμερικανός", έστω και κατά ένα 60%;
Εγώ άλλαξα τον μαγνήτη στο affinity μου. Πριν ακουγόταν σαν p-bass. Πλέον ακούγεται σαν p-bass.

longshadow είπε:
Και τι ακριβώς σε κάνει να το νομίζεις αυτό;  :)
1. Έχεις την εκτίμηση πάρα πολλών΄ως εξαιρετικός κιθαρίστας, αν αποδείξεις πως ακούς σωστά διαφορες ξύλων σε τυφλό τεστ, θα "ανέβεις" ακόμη περισσότερο, αρα έχεις το κίνητρο.

2. Ψιλιάζομαι (μιας και δεν είσαι χθεσινός και ασχολείσαι και πολύ) πως έχεις ψιλο-μεγάλη συλλογή κιθαρών, οπότε έχεις και τα μέσα.

Σε κάθε περίπτωση, το "οργανώσΤΕ το" μου φανηκε "κάπως"...  ;)

Και τι ακριβώς θα συμπεράνουμε-ή μάλλον που αποσκοπεί-το blind test ρε παιδιά, για να αρχίσω να καταλαβαίνω κι εγώ...γιατί έχω χάσει επεισόδια...

Πνοή και Νύξη είπε:
Και τι ακριβώς θα συμπεράνουμε-ή μάλλον που αποσκοπεί-το blind test ρε παιδιά, για να αρχίσω να καταλαβαίνω κι εγώ...γιατί έχω χάσει επεισόδια...
να δούμε αν αναγνωρίζεις το maple απ το rosewood στην ταστιέρα ή το basswood απ το μαόνι στον ΤΕΛΙΚΟ ΗΧΟ...

Πνοή και Νύξη είπε:
Στο να υπάρχουν φρέσκα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές για να γινεται κουβέντα στο επόμενο θρεντ ;D

Satanas είπε:
να δούμε αν αναγνωρίζεις το maple απ το rosewood στην ταστιέρα ή το basswood απ το μαόνι στον ΤΕΛΙΚΟ ΗΧΟ...
Μετά θα σου βγάλουν και τα νύχια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back