- Πόντοι
- 16
Ειπες μεγαλη κουβεντα φιλεevris είπε:Αμα εχει 5-10 χιλ καβατζα και τον τρωνε για ξοδεμα, το αυτι αρχιζει απο μονο του να ακουει τεραστιες διαφορες, θελει δεν θελει...
Ειπες μεγαλη κουβεντα φιλεevris είπε:Αμα εχει 5-10 χιλ καβατζα και τον τρωνε για ξοδεμα, το αυτι αρχιζει απο μονο του να ακουει τεραστιες διαφορες, θελει δεν θελει...
Εμ, μαλακας ειναι να παραδεχτει οτι ειναι κοροιδο?evris είπε:Αμα εχει 5-10 χιλ καβατζα και τον τρωνε για ξοδεμα, το αυτι αρχιζει απο μονο του να ακουει τεραστιες διαφορες, θελει δεν θελει...
Αν φιλε spy σου πω πως αυτο με μπερδεψε περισσοτερο απο το θεμα με τα ξυλα τι θα μου ελεγες...? 8) 8) 8)spy είπε:Κύριοι, για το θέμα τιμής/απόδοσης τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχουν 4 κατηγορίες ανδρών:
1. Αυτοί που ισχυρίζονται ότι οι κοντές και χοντρές κοπέλες με γυαλιά κάνουν το καλύτερο σεξ και είναι οι καλύτερες σύντροφοι επειδή μόνο τέτοιες μπορούν να βγάλουν.
2. Αυτοί που κυκλοφορούν μόνο με ψηλές ξανθιές (παρότι κρυφογουστάρουν και τις άλλες) γιατί πάνω απ' όλα είναι το prestige.
3. Αυτοί που ισχυρίζονται συνέχεια ότι οι κοντές και χοντρές κοπέλες με γυαλιά κάνουν το καλύτερο σεξ και είναι οι καλύτερες σύντροφοι, αλλά οι ίδιοι κυκλοφορούν με ψηλές ξανθιές.
4. Αυτοί που έχουν δοκιμάσει πολύ και από τα δύο είδη και ξέρουν τι να ψάξουν.
Παρόμοια και για τις κιθάρες. ;D 8)
Το θεμα μας δεν ειναι η εμφανιση της κοπελας (κιθαρας).spy είπε:Κύριοι, για το θέμα τιμής/απόδοσης τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχουν 4 κατηγορίες ανθρώπων:
1. Αυτοί που ισχυρίζονται ότι οι κοντές και χοντρές κοπέλες με γυαλιά κάνουν το καλύτερο σεξ και είναι οι καλύτερες σύντροφοι επειδή μόνο τέτοιες μπορούν να βγάλουν.
2. Αυτοί που κυκλοφορούν μόνο με ψηλές ξανθιές (παρότι κρυφογουστάρουν και τις άλλες) γιατί πάνω απ' όλα είναι το prestige.
3. Αυτοί που ισχυρίζονται συνέχεια ότι οι κοντές και χοντρές κοπέλες με γυαλιά κάνουν το καλύτερο σεξ και είναι οι καλύτερες σύντροφοι, αλλά οι ίδιοι κυκλοφορούν με ψηλές ξανθιές.
Επειδη τα ρασα δεν κανουν τον παπα, η απαντηση για το τι κιθαρα θα πρεπει να εχει ο καθενας μας, θα επρεπε να ειναι αυτονοητη. Απο κει και περα αγοραζουμε (οσο φτανει ο καθενας) αερα, απλα γιατι γουσταρουμε και μπορουμε στην τελικη.spy είπε:evris, είμαι μαζί σου αλλά διευκρίνισα ότι δεν γράφω για τα ξύλα, αλλά για το δίλημμα ακριβή/φτηνή κιθάρα στο οποίο φαίνεται να έχει παρεκτραπεί το thread. 8)
evrisevris είπε:Μαλιστα, ακομα χειροτερα, οχι να τα ακουσεις οταν συζητας με την κοπελα και ακους τον φυσικο της ηχο, αλλα ηλεκτρικα: οταν σου μιλαει μεσω μικροφωνικης εγκαταστασης, ενισχυτη και ηχειων.
Εκει νομιζω ειναι που οι φτωχοι γινονται βαρυκοοι και πανε πασο και το παιχνιδι συνεχιζεται μεταξυ πλουσιων μονο που θελουν να πρεπει να ακουν καλυτερα![]()
Επειδη πια το θεμα ξυλων (και ο τροπος με τον οποιο μερικοι εκφραζουν τις "εμπεριστατωμενες" αποψεις τους περι αυτων) μονο με χιουμορ μπορει να αντιμετωπιστει"spy είπε:Κύριοι, για το θέμα τιμής/απόδοσης τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχουν 4 κατηγορίες ανδρών:
Επιακες και συ τις μεγαλυτερες εξαιρεσεις στον κανονα. ;Dtrigga είπε:Σόρυ τωρα αλλα μετα την επαναναγνωση γιατι βγαινω λιγο συγχυσμενος?Πως και εχω την εντύπωση οτι ανεκαθεν η πλειοψηφία του νοιζ υποστήριζε πως τα ξύλα ειναι η μόνη αλήθεια προς τον παράδεισο?Πως και θυμαμαι οτι τις danelectro(τυχαιο και οχι μοναδικο παραδειγμα στην αντιπαραθεση) τις βγάζαμε αψυχες,αξύριστες,βρωμούσες?
Ολα μαρκετινγκ κ καλαισθησια ήταν κ για μενα και ας μην εχω την παραμικρη ιδεα και σχεση με το αθλημα της αναγνωσης των πολυπόθητων 23452 hz στο ξύλο της αγγουριάς του Λέο που το ταρίχευσε το 1930 για να φτασει σήμερα να χει 2 παραπάνω αρμονικες απο ολες τις αλλες κιθαρες και να παινεύομεν το απαίνευτο.
fenderiarh ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!fenderiarhs είπε:καλα αμα εχεις παει με κοντη-χοντρη και με ψηλη και ξανθια και νομιζοντας οτι ξερεις τι ψαχνεις ξαναπας στη κοντοχοντρη....ε εισαι και πολυ γκαου μπιου ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
οι Ferrari ΙΣΩΣ να αξίζουν τα λεφτά τους γιατί έχουν καλλίτερες επιδόσεις και όλες του ιδίου μοντέλου,έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και επιδόσεις (εκτος αν κάποια είναι ελατωματική)orbital είπε:εγω αναρωτιεμαι το εξης:
οι Ferrari αξιζουν τα λεφτα τους; οποιος καταφερει και μου απαντησει, θα του απαντησω κ εγω αν αξιζει μια Tele Hot Rod 52 σε σχεση με μια Tele Baja... :-[
Σε οποιον δεν αρεσουν τα αυτοκινητα: τα rolex αξιζουν τα λεφτα τους (πχ σε σχεση με ενα swatch chrono) ;
Sayan, το χιούμορ είναι καλό και το πιο αστείο -εν προκειμένω-είναι η εντύπωσή σου ότι υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου.sayan είπε:Το θεμα κατανταει αιωνιο γιατι ο καθενας εδω περα γραφει οτι ναναι. Δε λεω καλο και το χιουμορ αλλα οι 15/16 σελιδες του θρεντ ειναι αχρηστες απο χιουμορ που δεν προσφερει απαντησεις στο αρχικο ερωτημα.
Δεν εχεις και αδικο...harilatron είπε:Sayan, το χιούμορ είναι καλό και το πιο αστείο -εν προκειμένω-είναι η εντύπωσή σου ότι υπάρχει απάντηση στο ερώτημά σου.![]()
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ολα και ολα sayan........τωρα μη ζητας και τα ρεστα......αυτο ηταν για να μαθαινεις τι παθαινει κανεις οταν ρωταει σε αυτο το φορουμ τι ρολο παιζουν τα ξυλα.....Το εκανες και you released the fucking furyyyyyy που λεει και ο φιλος μας ο malmsteen.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dsayan είπε:Το θεμα κατανταει αιωνιο γιατι ο καθενας εδω περα γραφει οτι ναναι. Δε λεω καλο και το χιουμορ αλλα οι 15/16 σελιδες του θρεντ ειναι αχρηστες απο χιουμορ που δεν προσφερει απαντησεις στο αρχικο ερωτημα.
Κάποιος όμως μπορεί να πει ότι και μια corolla θα σε πάει από το Α στο Β όπως θα σε πάει και η ferrari χωρίς να κοστίζει τόσο. Ακριβώς όπως και το swatch και το rolex λένε την ίδια ώρα. Το θέμα είναι ότι αυτά τα αντικείμενα δεν τα αγοράζεις για τη λειτουργικότητά τους (χωρίς αυτό να σημαινει ότι δεν είναι λειτουργικά). Και νομίζω ότι το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα μουσικά όργανα.Υπάρχουν οι κορόλες και τα swatch που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο χωρίς να ξηλωθείς και υπάρχουν και οι φεράρι και τα ρόλεξ για όποιους θέλουν και μπορούν να αγοράζουν (και) mojo.οι Ferrari ΙΣΩΣ να αξίζουν τα λεφτά τους γιατί έχουν καλλίτερες επιδόσεις και όλες του ιδίου μοντέλου,έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και επιδόσεις (εκτος αν κάποια είναι ελατωματική)τα rolex είναι για νεόπλουτους (εκτός αν στο έχουν χαρίσει)
1000 φορές swatch chrono...την ίδια ώρα λένε
Πλάκα έκανα...σπυρέτο τρέχει αιμα δεν το σκουπισες καλά το πύον Tongue
Αν το γουσταρεις το Ρολεξ και εχεις να τα δωσεις τοτε για σενα αξιζει και εκει και τελειωνει.orbital είπε:εγω αναρωτιεμαι το εξης:
οι Ferrari αξιζουν τα λεφτα τους; οποιος καταφερει και μου απαντησει, θα του απαντησω κ εγω αν αξιζει μια Tele Hot Rod 52 σε σχεση με μια Tele Baja... :-[
Σε οποιον δεν αρεσουν τα αυτοκινητα: τα rolex αξιζουν τα λεφτα τους (πχ σε σχεση με ενα swatch chrono) ;