Δεν είναι κάπως οξύμωρο Αudiokosta να λες ότι "σίγουρα θα υπάρχει, αλλά εγώ δεν θα το ακούσω"; Πού το ξέρεις ότι υπάρχει; Γιατί σου το είπε κάποιος; Ποιος; Πώς και γιατί τον εμπιστεύεσαι περισσότερο από τα αυτιά σου; Kαι στο κάτω κάτω, γιατί δεν διαμορφώνεις την δική σου άποψη;audiokostas είπε:Αν η κατεύθυνση αυτή είναι μεγάλη ή μικρή, ακουστή ή όχι, καλή ή κακή, είναι αλλούνού Εφραιμ ακίνητο.
Σε εμένα ΔΕΝ πιστεύω ότι θα ακουγόταν.
Αλλά δεν θα αναιρέσω και τα "εσκαμμένα" της αρχαίας τέχνης της οργανοποίας λόγω ακουστικής μου ανικανότητας.
Δεν είναι γιατί.........bloody_sunday είπε:Δεν είναι κάπως οξύμωρο Αudiokosta
συμφωνούμε..........σε μια ηλεκτρική solid body κιθάρα δεν λέω ότι τα τα είδη των ξύλων έχουν μηδέν επιρροή, απλά συντριπτικά χαμηλότερη από όλους τους άλλους παράγοντες σαν αυτούς που προαναφέρθηκαν.
Δες το συγκριτικό του makam εδώ:pascal είπε:Μιας και μιλάμε για ακουστικά και ηλεκτρικά όργανα, υπάρχουν και οι hollow τζαζοκιθάρες, που δεν είναι αμιγώς ηλεκτρικές ή ακουστικές. Εκεί το ξύλο δεν παίζει μεγάλο ρόλο; Αναρωτιέμαι...
Απλά δεν ξέρω έαν πήρες απάντηση (και εγώ μαζί σου)...ποιοί σε κοροϊδεύουν!sayan είπε:Το thread εσκισε βλεπω!!! το θεμα αγγιζει (και τρωει) πολυ κοσμο βλεπω
Ναί! Μια απλή αλλαγή ποτενσιομέτρων και διακόπτη μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά σε πολλές κιθάρες, budget ή και καλύτερες.sayan είπε:Το thread εσκισε βλεπω!!! το θεμα αγγιζει (και τρωει) πολυ κοσμο βλεπω.
Τα ηλεκτρικα (περα απο τους μαγνητες) εχουν ποιοτικη διαβάθμηση? Μπορει δηλαδη να κανει κανεις αναβάθμιση σε ηλεκτρικα???
ναιsayan είπε:Τα ηλεκτρικα (περα απο τους μαγνητες) εχουν ποιοτικη διαβάθμηση? Μπορει δηλαδη να κανει κανεις αναβάθμιση σε ηλεκτρικα???
Σεβομαι τις αποψεις που "επεσαν στο τραπεζι" και παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι καποιο ρολο, ισως μικρο πρεπει να παιζουν.marathon είπε:Απλά δεν ξέρω έαν πήρες απάντηση (και εγώ μαζί σου)...ποιοί σε κοροϊδεύουν!
Eπαναλαμβάνω ότι δεν καταλαβαίνω ποιός σε κοροϊδέυει.sayan είπε:Το οτι μας κοροιδευουν ειναι σιγουρο, διοτι για παραδειγμα δεν μπορει αυτο εδω το πραγμα http://www.thomann.de/gr/gibson_les_paul_zakk_wylde_camo.htm
να κοστιζει οσο γραφει γιατι θα σπασω την κιθαρα μου στο καυκαλι μου τωρα αμεσως![]()
![]()
![]()
Αυτα μπορουν να μπουν σε οποιαδηποτε κιθάρα? πχ εγω εχω ibanezalderbody είπε:
Εννοειται πως δεν με κοροιδευει κανεις απο την στιγμη που δεν ειμαι θύμα του marketing, τουλαχιστον οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο!!!marathon είπε:Eπαναλαμβάνω ότι δεν καταλαβαίνω ποιός σε κοροϊδέυει.
1) κανείς δεν σε υποχρεώνει με το ζόρι να την αγοράσεις
2) κανείς δεν σε υποχρεώνει να αγοράσεις επώνυμα. Όταν όμως το κάνεις, πληρώνεις-εν γνώσει σου-το τίμημα
3) Το επώνυμο (συνήθως) έχει μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία, άρα και αρχική αξία.
4) Παρακολούθα σε βάθος τα post του Noiz...πρόσφατα σε blind test το σύνολό μας έκρινε μια partcaster "καλύτερη" ηχητικά από signature μοντέλα. Παρ όλα αυτά συνεχίζουμε να αγοράζουμε επώνυμα αντί να τα φτιάχνουμε μόνοι μας...
5) Όλα στη ζωή μας είναι marketing