Ρε δεν το πιστευω, ΚΙ ΕΜΕΝΑ, μονο που η Gerley ηταν στρατ 2tone sunburst και με 5θεσιο αλλα με 3θεσιο παρακαλω(το πρωτο μου rig ηταν ενας....ECOLENA με ενα..fuzz...CORON & μια GERLEY ταυρακι Grin)
χεχε... τι μου θυμισες τωρα!...Superfunk είπε:ενας....ECOLENA ;D
Επειδή άρχισα την... καρριέρα μου σαν τραγουδιστής!.. ;D.....στο πρώτο group που συμμετείχα ο echolena εκτελούσε χρέη μικροφωνικής!!... ;Dalderbody είπε:χεχε... τι μου θυμισες τωρα!...
ειχα εναν που περα απο τον τραγικο ηχο, ειχε πολυ καλο* built in tremolo.
*= ετσι μου φαινοταν τοτε...![]()
Μονο αυτη η λαλακια που διαβασα με εκανε να σταματησω ΑΜΕΣΩΣ να διαβαζω τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ του τυπου...... :Btw. those old fender pickguards were made of celluloid, and thus sound much better than modern plastic pickguards. However, a wooden pickguard sounds best.
Πάντως αν βιδώσεις τους μαγνήτες απευθείας στο ξύλο της κιθάρας η αλλαγή στον ήχο είναι αισθητή.
Μαζί σου 100%harilatron είπε:Η μόνη μου ένσταση είναι βρίσκεται στην τονική προβλεψιμότητα. (Δηλαδή "θα βάλω αυτό το κομμάτι ξύλο και το αποτέλεσμα θα ακουστεί όπως ακριβώς το θέλω".)
Αυτό είναι που μου φαίνεται αδύνατο (για να μην πω παπατζιλίκι).
Εγώ από την άλλη θα τολμήσω να διαφωνήσω.harilatron είπε:Η μόνη μου ένσταση είναι βρίσκεται στην τονική προβλεψιμότητα. (Δηλαδή "θα βάλω αυτό το κομμάτι ξύλο και το αποτέλεσμα θα ακουστεί όπως ακριβώς το θέλω".)
Αυτό είναι που μου φαίνεται αδύνατο (για να μην πω παπατζιλίκι).
Μονο που οι αρχαιοι δεν ειχαν...μαγνητες και...ηλεκτρισμο... ;D ;DΑλλά δεν θα αναιρέσω και τα "εσκαμμένα" της αρχαίας τέχνης της οργανοποίας
Σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες, καναπέδες, PCιά και κρεβάτια και μάθετε ότι..........Superfunk είπε:Μονο που οι αρχαιοι δεν ειχαν...μαγνητες και...ηλεκτρισμο... ;D ;D
ή όποιο άλλο μαγαζί μπορούσε να τους προμηθεύσει τα καυσόξυλα (ή γνησιότατο plywood όπως περήφανα το διαφήμιζε υπάλληλος γνωστού μαγαζιού τότε σε ένα πιτσιρικά) με χορδές.Superfunk είπε:ε,ολοι οι...μεγαλοι κιθαριστες απο τον ΑΡΜΑΟ... ψουνιζανε τοτε ;D ;D
εννοεις αυτην που φερω ως αββαταριο? ;Daudiokostas είπε:Εξάλλου απο τοιχογραφίες σε παρεκκλήσι που λειτουργούσε ο πάτερ Φαίσιος βρέθηκε αρχαία τοιχογραφία που χρησιμοποιείται από συμφορουμίτη μας
ολο και θα 'ξερε. Clarence Leonidas 7εndεr λεγοταν ο ανθρωπος.Σιγά μην ήξερε ο βάρβαρος ο Leo αρχαία Ελληνικά.
Πάνω στο οποίο (ως συνήθως) χτίστηκε μοναστήρι. Δεν τα ξέρεις καλά............alderbody είπε:ανακαλυφθηκε στα ερειπεια αρχαιου ...Ωδειου!... ;D
Κύριοι ιδού !!. Ο Λεωνίδας (δείτε το κρυπτικό 7 μαζί με ε των ΕΛ) ήτο ΕΛΛΗΝ !!!7εndεr
Κατάμαυρη (και το pickguard), rosewood, χρυσά τα πάντα, κανονικοί μαγνήτες (sorry but that's all I can recall).