- Πόντοι
- 2,148
Εγώ σίγουρα όχι.
Δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου (με εξαίρεση τις κλασσικές σπουδές μου στο Κλειδοκύμβαλο) μουσική τρίτων.
?
την καλύτερη δουλειά κάνεις γιατί κανείς δεν θα σου πει ποτέ ότι τα παίζεις λάθος.Εγώ σίγουρα όχι.
Δεν έχω παίξει ποτέ στη ζωή μου (με εξαίρεση τις κλασσικές σπουδές μου στο Κλειδοκύμβαλο) μουσική τρίτων.
Μόνο τα δικά μου κΣερω να παίζω και αυτά με δυσκολία αν έχω καιρό να τα παίξω.
?
17 riffs you think are hard but are actually played on a tuba.
Κοίτα να δεις τι έγινε τώρα. Ήρθε η ψηφιακή τεχνολογία και έκατσε και ανέλυσε όλη την ανθολογία των ριφς, χωρίς άλλα όργανα και με χαμηλωμένη ταχύτητα. Και μετά μας παρουσίασε τα αποτελέσματα για τις "σωστές" στούντιο βερσιόν τους. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους συνθέτες αυτών των ριφ, τα παίζουν "λάθος" στα λάιβ τους.
Έχουν βγει παγανιά οι καθηγητάδες του YT και δε συμμαζεύονται.
Κοίτα να δεις τι έγινε τώρα. Ήρθε η ψηφιακή τεχνολογία και έκατσε και ανέλυσε όλη την ανθολογία των ριφς, χωρίς άλλα όργανα και με χαμηλωμένη ταχύτητα. Και μετά μας παρουσίασε τα αποτελέσματα για τις "σωστές" στούντιο βερσιόν τους.
Κοίτα να δεις τι έγινε τώρα. Ήρθε η ψηφιακή τεχνολογία και έκατσε και ανέλυσε όλη την ανθολογία των ριφς, χωρίς άλλα όργανα και με χαμηλωμένη ταχύτητα. Και μετά μας παρουσίασε τα αποτελέσματα για τις "σωστές" στούντιο βερσιόν τους. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους συνθέτες αυτών των ριφ, τα παίζουν "λάθος" στα λάιβ τους.
προσωπικά πάντως εγώ το enter sandman τις λίγες φορές που μου ήρθε να το παίξω, το έπαιζα όντως λάθος, δεν μπορούσα να φέρω με τίποτα αυτό που άκουγα και το παράτησα. Τώρα όντως το βρίσκω εξαιρετικό και σαν σύλληψη, όχι μόνο σαν άκουσμα.
Κατά τη γνώμη μου είναι τελείως διαφορετικό το, παίζω άλλα γιατί δεν ξέρω (δεν μπορώ) και διαφορετικό το, ξέρω το πρωτότυπο και επιλέγω να το παίξω έτσι.Τι σημαίνει το σωστα; Ιδια; Οταν παίζεις το κομμάτι κάποιου άλλου βασικά παίζεις την δική σου εκδοχή.
τα έχω, αλλά ομολογώ δεν έδωσα βάση (θα ήταν χρήσιμο όμως να μου εντοπίσεις κάποια που θα πρέπει να δώσω σημασία)μάλλον δεν έχεις ακούσει τα προηγούμενα απο μεταλικα, εκει να ακούσεις συλλήψεις ?
Κατά τη γνώμη μου είναι τελείως διαφορετικό το, παίζω άλλα γιατί δεν ξέρω (δεν μπορώ) και διαφορετικό το, ξέρω το πρωτότυπο και επιλέγω να το παίξω έτσι.
Η διασκευή είναι καλύτερη όταν γνωρίζεις τη λογική του κομματιού και πολλές φορές κλείνει το μάτι στην αρχική εκτέλεση.
Σίγουρα ο καθένας κάνει ότι θέλει, δεν υπάρχει μουσική αστυνομία.
Αν και θα έπρεπε σε κάποιες περιπτώσεις.