- Πόντοι
- 1,708
Νομίζω ήρθε η ώρα ν'αρχισουμε το μαραφετι αυτό να το λέμε τερανηακι να καταλαβαινόμαστεΛεφτά για χορδές να έχετε μόνο, όσοι το πάρετε αυτό το μαραφέτι.
Νομίζω ήρθε η ώρα ν'αρχισουμε το μαραφετι αυτό να το λέμε τερανηακι να καταλαβαινόμαστεΛεφτά για χορδές να έχετε μόνο, όσοι το πάρετε αυτό το μαραφέτι.
Ηλεκτρικο οργανο με 7.25 ρεηντιους
Σωστός. Πάντως, αλήθεια, πρώτα θα μου πέρναγε από το μυαλό να βάλω μαγνήτη στην ακουστική και να βάλω απάνω ebow, παρά αυτό με το τερρανυάκι.Λεφτά για χορδές να έχετε μόνο, όσοι το πάρετε αυτό το μαραφέτι.
Μα βοηθαει η τρυπα...οσο μεγαλυτερο το μηκος τοσο καλυτερα, ε και καπου πρεπει να παει το ρημαδι.?Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μόνο για ακουστικές.
Είναι ανάγκη να μπαίνει στην τρύπα?
Φαντάζομαι μια ηλεκτρική με sustainer, με αυτό θα γίνεται τσέλο κανονικά.
Πως να παίξεις με δοξάρι κ το radius που έχουν οι χορδές τις κιθάρας αλλιώς?Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι μόνο για ακουστικές.
Είναι ανάγκη να μπαίνει στην τρύπα?
Φαντάζομαι μια ηλεκτρική με sustainer, με αυτό θα γίνεται τσέλο κανονικά.
Πως να παίξεις με δοξάρι κ το radius που έχουν οι χορδές τις κιθάρας αλλιώς?
Mωρε μπορεις, αλλα θα μπορεις να εκμεταλευτεις μονο 2-3 εκατοστα απο την επιφανεια του δοξαριου, αυτο εξηγουσα παραπανω αστειευομενος. Αν εχεις την τρυπα της ακουστικης κιθαρας αυτα τα 2-3 εκατοστα γινονται ανετα 10-15, και η διαφορα που μπορεις να εχεις απο αποψη εκφραστικων δυνατοτητων θα ειναι μερα με τη νυχτα.Όπως αυτός στο βίντεο, με τον ίδιο τρόπο, αλλά λίγο πιο "ρηχά", όχι τόσο μέσα.
Δεν γίνεται?
odis μην δίνεις θάρρος και ψεύτικη αυτοπεποίθηση σε μικροτσούτσουνους....Mωρε μπορεις, αλλα θα μπορεις να εκμεταλευτεις μονο 2-3 εκατοστα απο την ....
Ακουστική είναι ωρέ, με τι ακούς??@dataentry1968 σαν harpsichord μου ακούστηκε η "κιθάρα" της μελωδίας....
Αυτό που λες, χωρίς πλάκα..., δεν απέχει και πολύ απ'την αλήθεια..Ρωτάς αν ακούει κιολας;