Τα κινητά και οι χρήστες αυτών με εκνευρίζουν πιο πολύ από όλα ?.. Που να δεις με τα κινητά που αλλάζουν καθε δυο- τρία χρόνια (και πολύ λέω) δυστυχώς...
Εγώ θέλω ένα XIAOMI POCO X5 PRO γιατί το δικό μου είναι 3 ετών πλέον και μου τη σπάει και θέλω να το βάλω δίπλα από τον κάδο σκουπιδιών. Δε θα μπω στον κόπο να το καθαρίσω από προσωπικά δεδομένα, αφού μου τα έχουν πάρει όλες οι εταιρείες, οι κυβερνήσεις και οι τράπεζες του πλανήτη και τα κάνουν ότι γουστάρουν και δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.?Τα κινητά και οι χρήστες αυτών με εκνευρίζουν πιο πολύ από όλα ?
Θα ακουστώ σεξιστης (όχι ότι με νοιάζει ?) αλλά τα κινητά είναι γυναικείο γκάτζετ ?.Εγώ θέλω ένα XIAOMI POCO X5 PRO γιατί το δικό μου είναι 3 ετών πλέον και μου τη σπάει και θέλω να το βάλω δίπλα από τον κάδο σκουπιδιών. Δε θα μπω στον κόπο να το καθαρίσω από προσωπικά δεδομένα, αφού μου τα έχουν πάρει όλες οι εταιρείες, οι κυβερνήσεις και οι τράπεζες του πλανήτη και τα κάνουν ότι γουστάρουν και δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν.?
Εγώ δεν μπορώ χωρίς το smartphone, μου έχει καταργήσει την ανάγκη να κουβαλάω ή να έχω άλλες συσκευές στα εξοχικά. Μας έχει σώσει, τα e-mail μας, το software της δουλειάς, τις επικοινωνίες, τις αποθανατίσεις προσωπικών στιγμών, διασκέδαση, παιχνίδια, ενημέρωση. Και δεν ασχολούμαι επειδή είμαι τεμπέλης να βγάλω πολλά λεφτά από το σπίτι. Πάμε ακόμα στις δουλειές σε γραφεία και ακόμα κάνουμε χειρονακτικές εργασίες, εργολαβίες και τα ρομπότ κάθονται. Θα το δούμε αλλιώς σε 20 χρόνια. Τέρμα τα ψέματα.Θα ακουστώ σεξιστης (όχι ότι με νοιάζει ?) αλλά τα κινητά είναι γυναικείο γκάτζετ ?.
Τι είναι εκεί ?Ωραία , άρα τα παίρνω μόνο εγω. ?
Ειμαι λίγο στενοχωρημένος από το συβμάν και ανέβηκα να δουλέψω λίγο και να χαλαρώσω ?
Προβολή συνημμένου 43447
Προβολή συνημμένου 43448
Που ρε συ? Μόνο CRT βλέπω. CRT museum έχεις φτιάξει εκεί πάνω. Βάλε εισιτήριο, θα τα κονομήσεις χοντρά.?
Είναι τοποθετημένες ανάμεσα (κάθετα) για να χωρέσουν.?Που ρε συ? Μόνο CRT βλέπω. CRT museum έχεις φτιάξει εκεί πάνω. Βάλε εισιτήριο, θα τα κονομήσεις χοντρά.?
Αρχηγέ μου δεν έχουμε όλοι 3οροφα σπίτια...Πετάει ο άλλος πλήρως λειτουργική οθόνη.
Κράτα τη ρε φίλε, και αν δεν σου κάνει τη main δουλειά πια
1. Στήσε σιγά σιγά ένα vintage pc για gaming και παλιές εφαρμογές.
2. Έχε την για Monitor γενικής χρήσης, να συνδέσεις μια ip camera ξέρω γω .
3. Κάνε ένα παλιό pc server με αυτή
4. Έχε την για ηλεκτρονική κορνίζα ή να δείχνει ένα πινάκα του Πικασό ξέρω γω .....μόνιμα.
, αλλά όχι ξαφνικά...... είναι πολλή λίγη για αυτόν ?
Καλά, πριν τα είχα όλα σε 60 τετραγωνικά και σκαρφάλωνα για να περάσω ?. Η πρώτη ένσταση απορρίπτεται.Αρχηγέ μου δεν έχουμε όλοι 3οροφα σπίτια...
Το σπίτι μου γεμίζει κατά 99% με παιχνίδια του μικρού και στο υπόλοιπα 1% βολευουμε τα πράγματα μας...