Ξανθιές ή Μελαχρινές τελικά;;;

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 13K
kostas80 είπε:
μικρό είναι ρε .... δε το χορταίνεις  :(
Τι λές ωρέ! Ο Παπαδόπουλος πλερώνεται με το λεπτό, τρελάθηκες!! ;D ;D Πάντως η εν γένει άποψή μου (και την έχω ξαναπεί στο παρελθόν), ως music executive manager  ;D είναι η εξής: «Καλλίτερα να μην φτάσει (ώστε να το ξανα- ακούσει κάποιος το κομμάτι) παρά να γίνει βαρετό»  8) :D.

Θέλω κι εγώ αλλά:

1. Παντρεμένος

2. Πιανίστας

3. Ψηλός και άχαρος

4. Στην Αθήνα...

Βρε Λάκη, στείλε μου πακέτο την DJ (Λύδια είπαμε?).

Και τέλος πάντων αν καταλαβαίνω καλά την διαδικασία πας σε κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά και τους λες ότι "θέλετε να πάρετε μέρος σε ένα βίδεο κλίπ?" και αυτές τσιμπάνε. Αλλά ΔΕΝ τους είπες ότι θα είναι όλο το βιδεο σε σέπια... Μπουαχαχαχα!

Το κομμάτι πολύ ωραίο και μου άρεσε και αυτός ο 'αντιχρονισμός' με τα ντραμς και το ριφ... Πολύ ωραία πράγματα κάνετε ρε σεις!...

Αχτύπητο δίδυμο τα ξαδερφάκια! Πολύ ωραίο το κομμάτι, φωνάααρα ο Σταύρος αλλά έχω ένα παράπονο (ως ξανθιά 8))...Πού ήταν τα ξανθά κορίτσια ,για να γινόταν σωστά η σύγκριση; ;D

@ Blue. Στο επόμενο θέλω stuntman, αλλά όχι για το mx-5. Σκέφτομαι να κάνουμε κάτι αλά Matrix (να πηδάμε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι ;D ;D), urban που λέει και ο Sonic X , οπότε σε κλείνω από τώρα!!!

@ Nikola, δεν είναι έτσι η διαδικασία ακριβώς. Αυτές έρχονται και λένε «θέλεις να πάρω μέρος στο βίδεο» χα χα χα ;D ;D :D 8). Όσο για τη dj , εγώ να στη στείλω αλλά δεν πάει μόνη της (δυστυχώς) , πάει πακέτο επίσης  ;) ;D Thanks man!!!

@ Gkou. Γεωργία , όπως είπα και ανωτέρω 3 (τρεις) ξανθιές που προτάθηκαν, διαφώνησαν με τα ωράρια και το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής. Ενώ οι προθέσεις μου ήταν (αρχικά) να είμαι αντικειμενικός και να φανούν όλες οι αποχρώσεις απόψεις , τελικά δεν ενέδωσα!! Είστε ασυνεπείς (οι ξανθιές) ;D.

LK είπε:
Όσο για τη dj , εγώ να στη στείλω αλλά δεν πάει μόνη της (δυστυχώς) , πάει πακέτο επίσης  ;) ;D
No problem...στείλτες και τις 2!!!!!! 8) :P ;D

Φίλε σκηνοθέτη...τι συντελεστή φορολόγισης έχει η πισίνα του video? ;D ;D

Ο καθένας με το πόνο του

marathon είπε:
Εννοεί πακέτο με τον δικό της. ;D

Nestoras είπε:
Από που το συμπεραίνεις αυτό φίλε ΑΡΟs? ;) Aυτά είναι πονηριές του Λάκη.... ;D

marathon είπε:

Ο καθένας με το πόνο του
Πολύ μεγάλο (υποθέτω)  ;D ;D!!!!

Μπα έχουμε πιο επίσημα πράματα. Με το Σύζυγό της :D ;D ;D Πάντως με αρέζει ο τρόπος που σκέφτηκε ο Mr Ανέστης!

marathon είπε:

Ο καθένας με το πόνο του
Aυτό σε μάρανε εσένα...Τα λεφτά που τα βρίσκει και προσελκύει τέτοιες ωραίες παρουσίες?Κανονικά θα έπρεπε να υπήρχε συντελεστής και σ αυτό ;D

marathon είπε:
Από που το συμπεραίνεις αυτό φίλε ΑΡΟs? ;) Aυτά είναι πονηριές του Λάκη.... ;D
Τι περιμένεις από ανθρώπους της λέσχης Μπιλντερμπεργκ που κυκλοφορούν με cabrio, που παίζουν σε ξενοδοχεία, κλπ μη αναφερόμενα. ;)

Mike G είπε:
...Τα λεφτά που τα βρίσκει και προσελκύει τέτοιες ωραίες παρουσίες?
Μην μασάς...τις βρίσκει στα δικαστήρια και τους υπόσχεται να τις αθωώσει ;D ;D

marathon είπε:
Μην μασάς...τις βρίσκει στα δικαστήρια και τους υπόσχεται να τις αθωώσει ;D ;D
Μπα έχουμε πιο επίσημα πράματα. Με το Σύζυγό της :D ;D ;D
...ή ότι θα τους βγάλει υπέρ τους το διαζύγιο. ;D

Mike G είπε:
Τα λεφτά που τα βρίσκει .....
A μη σκάς. Λεφτά υπάρχουν!  ;D ;D ;D

@ Nestor Apos, ποιά είναι αυτή η λέσχη Μπιλντερμπεργκ που λές. Η μόνη λέσχη που ξέρω και είναι πηγή εισοδημάτων για εμένα είναι "Η Λέσχη του Νόντα" στο Κορδελιό (παίζουμε κάνα χαρτί να περνάει η ώρα)  ;D ;D ;D

Εγώ ένα έχω να πω: Αν ξαναδώ Pearl rhythm traveler στα βίντεό σου και όχι κανένα ...αντρικό σετ με πραγματική κάσα και τομ, θα τα πάρω τόσο άσχημα που ...θα σου στείλω ένα από τα δικά μου!

Δεν πάει ρε παιδί μου το παιχνιδάκι της Pearl με τις μουσικές και τα βίντεο που φτιάχνεις, πώς να το κάνουμε!

Κατά τα άλλα, όλα καλά. Και το βίντεο και το κομμάτι και οι κοπελιές.

Haris είπε:
Εγώ ένα έχω να πω: Αν ξαναδώ Pearl rhythm traveler στα βίντεό σου και όχι κανένα ...αντρικό σετ με πραγματική κάσα και τομ, θα τα πάρω τόσο άσχημα που ...θα σου στείλω ένα από τα δικά μου!

Δεν πάει ρε παιδί μου το παιχνιδάκι της Pearl με τις μουσικές και τα βίντεο που φτιάχνεις, πώς να το κάνουμε!
Λοιπόν Χάρη έθεσες ένα θέμα που το συζητούσα και με τον Παπαδόπουλα στη βραδινή έξοδο, που προηγήθηκε πριν το γύρισμα. Του είπα χαρακτηριστικά: « Ευτυχώς που με φώτισε ο θεός και έγινα Δικηγόρος και όχι Drummer»!!! Καλά ρε τι πίκρα είναι αυτή (το κουβάλημα) !!!!! Και μου λες όχι στο rhythm traveler (πάλι καλά που είναι και αυτά) . Που να χα καμία 26άρα  κάσα που λέει και ο Sf ή κάνα 21” ride να τα βάλω στο :-X…….που;;;; ;D ;D Δύσκολο πράμα! Τώρα σας νοιώθω!  ;)

IMHO τέτοιου είδους τραγούδια πρέπει να είναι πιο κιθαριστικά, που σημαίνει ότι ή οι κιθάρες θα έπρεπε να είναι πιο μπροστά ή θα ήταν καλό να υπήρχε μεγαλύτερη ριφολογία. Για ροκιά, από πλευράς κιθάρας θέλει λίγο γέμισμα. Το σόλο πολύ καλό (ωραίο vibrato).

Haris είπε:

Πάρε συ τη ντραμς και γω το μπάσο και πάμε βόρεια να παίξουμε πισίνα μεριά.

Εμείς το groove αυτοί τις τρίχες.

Για τις κοπέλες δεν καιγόμαστε καθότι (αν δεν είναι οι κέρβεροι μαζί μας) θα ρθουν σε μας από μόνες τους (κι εγώ Lydian παίζω) ....... καθότι ως γνωστόν ο κώλος κουνιέται με μπάσο / ντραμς και αν κουνιέται αυτός, the rest will follow ...

Απαντώντας  στο αρχικό ερώτημα  και  βλέποντας  το video στο mute (οι μουσικές και οι φάτσες  σας  δεν με ενδιαφέρουν ;D)  λέω:

Μελαχρινές γυναίκες  το χειμώνα

Ξανθιές κοπέλες  το καλοκαίρι ..είναι πιο δροσίστηκες 

Αν  και τώρα  είναι εποχή για  cocktails  ;)

@ theoctapus Το τραγούδι ξεκίνησε αρχικά με τη λογική «καρά εμπόριο new rock» στη φόρμα  «Jared Evan - In Love With You», γι αυτό και τα πολλά φίλτρα στην κιθάρα (και στα τύμπανα στο solo) και η αποφυγή πολλών riff. Αλλά….αλλά μετά ήρθε ο ξάδερφος ( ο οποίος όπως όλοι ξέρουμε και την “καραγκούνα “ την κάνει Thunder) και το κομμάτι πήρε κατεύθυνση σε ποιο mainstream classic rock μονοπάτια. Ο ίδιος μάλιστα είχε ενστάσεις για τα φωνητικά (είπε μήπως να το πώ πιο χαλαρά), αλλά εμένα μου άρεσε το πολύ αλήτικο γρέζι και τον έπεισα να το αφήσουμε έτσι. Απλά ανεβάσαμε λίγο το Hammond για να μην είναι τελείως ασύνδετο το mix.

@ Κώστα , με χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε!

lgbesios είπε:
Μελαχρινές γυναίκες  το χειμώνα

Ξανθιές κοπέλες  το καλοκαίρι ..είναι πιο δροσίστηκες  
Το έχω υποστηρίξει και εγώ αυτό κάποτε  :D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back