- Πόντοι
- 1,788
Φταίει ότι το είδες στο Youtube! Στην deluxe dvd release συνοδεύεται από κουτάκι με δραμαμίνες!Celf είπε:Πολυ ωραιο!!! Φουτουριστικο το βιντεακι, αλλα με ζαλησε λιγο βρε παιδακι μου!!!![]()

Φταίει ότι το είδες στο Youtube! Στην deluxe dvd release συνοδεύεται από κουτάκι με δραμαμίνες!Celf είπε:Πολυ ωραιο!!! Φουτουριστικο το βιντεακι, αλλα με ζαλησε λιγο βρε παιδακι μου!!!![]()
Τρεχω να στηθω στην ουρα του τοπικου δισκαδικουυυυυυυ!!!! Ποτε ειναι το release date???!!! ;DLK είπε:Φταίει ότι το είδες στο Youtube! Στην deluxe dvd release συνοδεύεται από κουτάκι με δραμαμίνες!![]()
;D Thank you boy!
Κοίτα τώρα η αναμπουμπούλα με τους φαρμακοτρίφτες και το μνημόνια θα μας καθυστέρησει λίγο! ;D ;DCelf είπε:Τρεχω να στηθω στην ουρα του τοπικου δισκαδικουυυυυυυ!!!! Ποτε ειναι το release date???!!! ;D
Thanq very very much Γεώργιε! Διακοπές ε; :'( >gvour είπε:καθυστερημενα το ειδα λογω διακοπων
Eγώ θέλω μελαχρινές, μπούχτισα τις ξανθές. 8)LK είπε:Διακοπές ε; :'( >Θέλω και εγώ ρεεεεε ;D ;D
Φρόνιμα εσύ λέμε.... ;DNestoras είπε:Eγώ θέλω μελαχρινές, μπούχτισα τις ξανθές. 8)
Έτσι για διακοπές.![]()
Ποιος ήρθε;; ;DLK είπε:«Ώσπερ γαρ την μέλιτταν ορώμεν εφ' άπαντα μεν τα βλαστήματα καθιζάνουσαν, αφ' εκάστου δε τα βέλτιστα λαμβάνουσαν» ;D
;D ;D ;DHaris είπε:Ε λοιπόν, όσες επιρροές του Μπίγαλη κι αν σκεφτόμουν, ο Ισοκράτης δεν θα ήταν μέσα σ' αυτές! Μάλλον χάνω το δεύτερο επίπεδο των στίχων του... ;D
Loser Kalianides ;DLK είπε:;D ;D ;D
Εγώ πάλι που χάνω (πάντα) το πρώτο επίπεδο!! ;D
Aντε κατεβα προς Νοτιο Πηλιο μερια να πιουμενε τιποτις μπυρες παραλιακως.LK είπε:Thanq very very much Γεώργιε! Διακοπές ε; :'( >Θέλω και εγώ ρεεεεε ;D ;D
Ρε συ ήμουν Βόλο το Π/Σ/Κ (για μια δουλειά ) αν το ήξερα ίσως μπορούσα να περάσω (έλειωσα από τη ζέστη ) , και Κυριακή, Θεσ/νικη ακόμα χειρότερα. Και να βλέπεις στο Βόλο πινακίδες «Σκιάθος – Σκόπελος», και στη Ζαλονίκη «Χαλκιδική» και εσύ να είσαι κολλημένος στο τσιμέντο…….ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΡΑ! :'( :'( :'(gvour είπε:Aντε κατεβα προς Νοτιο Πηλιο μερια να πιουμενε τιποτις μπυρες παραλιακως.