www.guitars.gr

• Thread starter Thread starter JAM
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 12K

JAM

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Πρόσφατα ολοκλήρωσα το σχεδιασμό του site ενός εξαιρετικού καταστήματος με κιθάρες στα Ιωάννινα. Φέρνει εξαιρετικά όργανα, και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των κιθαρών Huber (εξαιρετικά όργανα κατά την άποψη μου).

www.guitars.gr

Οι κιθάρες Huber είναι εξαιρετικές, το θέμα είναι ποιός θα κάνει το πειραματόζωο για να δούμε αν και το μαγαζί είναι εξαιρετικό.

Καλό το μαγαζάκι,ψαγμένο φαίνεται.Κατάλογο όμως δεν είδα.Μόνο τα λινκ των εταιριων που φέρνει έχει.Από τιμές πως πάει jam?Ελληνικές ή Ευρωπαϊκές?

Εσεις που εισαστε απο τα Γιαννενα..........τον ξερετε το Σταυρο Ντουκα?που εχει ενα εργαστηρι στην Ελεουσα? Το μαγαζι αυτο που εβαλες το λινκ αυτος το ανοιξε? Αν ειναι δικο του....(που τωρα που ειδα το μαιλ του ναι δικο του ειναι) εγγυωμαι....ο τυπος ειναι πολυ Ο.Κ.......οταν ημουν φανταρος στα γιαννενα πριν 3 χρονια τον ειχα γνωρισει και ειχαμε πιασει δυο τρεις φορες τη κιθαροσυζητηση....ειναι γνωστης και απ οτι ειδα οταν ειχα παει στο εργαστηριο του εχει μερακι......

Ο Σταύρος είναι πολύ εντάξει άνθρωπος με πολύ μεράκι για την δουλειά του, σπάνιο πράγμα κατά την γνώμη μου...πάρτε παράδειγμα τους δικούς μας εδώ...

Δεν είναι και λίγο πράγμα να φέρνεις όργανα που ελάχιστοι στην Ελλάδα γνωρίζουν και μάλιστα στα Γιάννενα... αν δεν το γουστάρεις πολύ δεν το κάνεις.

Απλά δεν σε βλέπει με $$ στα μάτια όπως οι υπόλοιποι. Αυτά, και προς θεού μην νομίσει κανείς ότι τα λέω για να του κάνω διαφήμιση ! (εγώ για το site που έφτιαξα κάνω διαφήμιση... :lol: _

ειμαι πληκτρας απο τα Γιαννενα. Μηπως με ζητησε κανεις? :lol:

εχω κανει κι εγω πολλες τηλεφωνικες συζητησεις με τον σταυρο οπως και αρκετες αγορες.

ο ανθρωπος ειναι "εγγυηση".

αξιοπιστες πληροφοριες και ενημερωση , φιλικοτατος και ειλικρινης.

αμεση αποστολη , αψογο πακεταρισμα , κλπκλπ.

kwstas79 είπε:
And the Oscar goes to...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Που κολλαει αυτο με τον Σταυρο;  ??? ??? ??? ???

Παρεμπιπτοντως, ο Σταυρος ειναι πολυ ενταξει ατομο, και ξερει ακριβως τι κανει ως προς τη δουλεια του. Εγω, που μενω αλλωστε στα Γιαννενα, πηγαινω τις κιθαρες μου σ'αυτον για σερβις και οτιδηποτε αλλο χρειαζονται....

Κολλάει στον spimav_z (όπως γράφει πεντακάθαρα η τιμητική πλακέτα) που επανέφερε το θέμα μετά από 3-4 χρόνια  ;)

Το παλικάρι είναι πρώτο.Τον έχω γνωρίσει απο κοντά και πήγα και στο μαγαζί του.Είναι πολύ εξυπηρετικός και πολύ καλός γνώστης του αντικειμένου που ασχολείτε.

Απο τιμές είναι φυσιολογικές θα έλεγα.

:o :o :o

1.

η πρωτη (και τελευταια μου on-topic) , απαντηση σε αυτο το τοπικ ειναι ακριβως εναν ολοκληρο χρονο πριν. ποτε το ξεθαψα προσφατα??

2.

το φτυαρι προς τι?

ειπα κατι κακο??

εχω κανει κι εγω πολλες τηλεφωνικες συζητησεις με τον σταυρο οπως και αρκετες αγορες.

ο ανθρωπος ειναι "εγγυηση".

αξιοπιστες πληροφοριες και ενημερωση , φιλικοτατος και ειλικρινης.

αμεση αποστολη , αψογο πακεταρισμα , κλπκλπ.
??? ???

Φ Ι Λ Ι Κ Ο Τ Α Τ Α.... ::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Elavd « Απάντηση #7 στις: 08:47 - 01/06/05 »

spimav_z  στις 22:10 - 07/01/09

Τιποτα για να ανησυχείς.

Ωραία εικόνα έφτιαξε ο Κώστας :P

Ο Σταύρος είναι πολύ εντάξει άνθρωπος με πολύ μεράκι για την δουλειά του, σπάνιο πράγμα κατά την γνώμη μου...πάρτε παράδειγμα τους δικούς μας εδώ...

Δεν είναι και λίγο πράγμα να φέρνεις όργανα που ελάχιστοι στην Ελλάδα γνωρίζουν και μάλιστα στα Γιάννενα... αν δεν το γουστάρεις πολύ δεν το κάνεις.

Απλά δεν σε βλέπει με $$ στα μάτια όπως οι υπόλοιποι. Αυτά, και προς θεού μην νομίσει κανείς ότι τα λέω για να του κάνω διαφήμιση ! (εγώ για το site που έφτιαξα κάνω διαφήμιση... :lol: _
+1000

με μόνο δύο επισκέψεις που έχω κάνει (μένω Αθήνα), πραγματικά ΑΨΟΓΟΣ

Evilnye είπε:
Elavd « Απάντηση #7 στις: 08:47 - 01/06/05 »

spimav_z  στις 22:10 - 07/01/09

Τιποτα για να ανησυχείς.

Ωραία εικόνα έφτιαξε ο Κώστας :P
σωστα...δεν το ειδα.

το φτυαρι?

spimav_z είπε:
σωστα...δεν το ειδα.

το φτυαρι?
..."βραβείο" για το "ξεθάψιμο" του θέματος μετά από 3 χρόνια  :) :) :)

κάτι σαν το χρυσό κουταλι στους σεφ.....καλό είναι, αστειάκι (και πετυχημένο ;D) μη χαλιέσαι  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back