Words Unspoken-pipityri

pipityri

Music Guru
Πόντοι
198
...ένα τραγουδάκι για τον χειμώνα. Γραμμένο πριν μερικά χρόνια, ηχογραφημένο πριν από λίγο στο σπίτι του φίλου μου του Χρήστου.

Γνώμες πάντα ευπρόσδεκτες. :)

Words_Unspoken.mp3

Attachments

Τι να λέμε τώρα!

Θ Ε Ϊ Κ Ο.

ΥΓ. Τι ήχος στα δάχτυλα, τι δυναμικές ..... :o

fusiongtr είπε:
Τι να λέμε τώρα!

Θ Ε Ϊ Κ Ο.

ΥΓ. Τι ήχος στα δάχτυλα, τι δυναμικές ..... :o
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Στράτο.

Εύγε!!!

Σας ευχαριστώ που ακούσατε και σχολιάσατε, Στράτο και geodimitri. Αν και νοιώθω πως στην περίπτωση αυτή ο εξοπλισμός κάνει τον παίχτη. :) Πάντως έχω αρχίσει σιγά σιγά να ξαναμελετάω λίγο κλασική, κάποια στιγμή θα κάνω μια καλύτερη ηχογράφηση.

Άσε που κι ένα μανικιούρ δεν θα βλάψει. ;D

Καλή εβδομάδα.

Θα ήθελα να έχω την ικανότητα των χεριών σου, αλλά μου φαίνεται δύσκολο να σε φτάσω ;D

Αλήθεια πες μερικά πράγματα για την ηχογράφηση, με τι κιθάρα έπαιξες, τι μικρόφωνο χρησιμοποιήσατε, αν βάλατε χέρι στον ήχο, που έχω την αίσθηση πως βάλατε ;D

Μπράβο σου

Τα καλά σου λόγια με συγκινούν και με τιμούν.

Η κιθάρα μου είναι η Martin OMC 16 RE Aura. Το τελευταίο σημαίνει πως φοράει το Aura της Fishman, ένα λογισμικό που προσομοιώνει το πως ακούγεται η συγκεκριμένη κιθάρα με μικρόφωνο. Υπάρχει σε DI και υπάρχει και το συγκεκριμένο μοντέλο που το έχει από την μαμά του.

Η ηχογράφηση λοιπόν έγινε έτσι, χωρίς μικρόφωνο. Κατευθείαν στην κάρτα ήχου,δεν θυμάμαι ποια, θα πρέπει να ρωτήσω τον Χρήστο. Πέρα απ΄αυτό, του ζήτησα λίγο βάθος και πρέπει να έκοψε και λίγα μπάσα. Δεν νομίζω να έβαλε παραπάνω χέρι. :)

Να'σαι καλά.

Μικρό αλλά θαυματουργό.

Αν μελετήσεις, θα πας μπροστά εσύ... Στρώσου! ;D

Πολύ ωραία ακόρντα μ αρέσει το στύλ θυμίζει Metheny σε ακουστική  :D

Μπράβο ανέβαζε τέτοια ν ακούμε !

Ευχαριστώ πολύ nasocosm. Ο Metheny έχει γράψει σπουδαία πράγματα. Κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι πως χρησιμοποιεί όλων των ειδών τα αρμονικά υλικά, από απλά ματζόρε και μινόρε ακόρντα μέχρι ό,τι να' ναι. Και τι να πει κανείς για τις μελωδίες του.

Haris είπε:
Μικρό αλλά θαυματουργό.

Αν μελετήσεις, θα πας μπροστά εσύ... Στρώσου! ;D
Όσο πάει γίνονται και μικρότερα Haris. Τρέχα γύρευε γιατί.

pipityri είπε:
Όσο πάει γίνονται και μικρότερα Haris. Τρέχα γύρευε γιατί.
Λέγεται ωριμότητα, μουσική και γενική. Καλό είναι... :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back