whammy bar gfs

V.P.

Νέο μέλος
Πόντοι
16
http://store.guitarfetish.com/vistsumowhba.html

πριν κανω την παραγγελια ας κανω εδω μια προσπαθεια μηπως(απιθανο το βλεπω αλλα...) εχει τυχει να το αγορασει κανεις.... επειδη τα 15 ευρω του δν συγκρινονται με τα 100 ενος κανονικου bisby πχ..

θα παει σε μια tele ρελικαρισμενη που της εχω βγαλει τα ματια( κυριολεκτικα ολα.... μονο το σωμα και το μπρατσο ειναι ιδιο ... )

βασικα η μονη μου ανησυχια ειναι μηπως εχω προβληματα εγκαταστασης....η επομενη ανησυχια ειναι μηπως εχω προβληματα κουρδισματος...τωρα απο εμφανιση σιγουρα προτιμω το "ντουκι" το bigsby αλλα....

Μπορεις να εγκαταστησεις το Bigsby και χωρις την γεφυρα τυπου mustang αλλα με την κλασσικη 3αρα γεφυρα απλα θα χρειαστει να "κοψεις" στο bridge plate 6 αυλακια για να περασουν οι χορδες...

brian_big.jpg

ετσι θα αποφυγεις τα περιττα εξοδα και θα κρατησεις το look αλλα και τον ηχο της 3αρας κλασσικης γεφυρας :wink:

μπορεις να αγορασεις και αυτο το bigsby style tremolo (ειναι το bigsby copy που χρησιμοποιουν ολες οι κορεατικες κιθαρες και ειναι εξαιρετικο)

WoW!... 8O

...πολυ Bigsby!

παντως ο Leo με τον Paul ειχαν αρκετες αλληλεπιδρασεις στις κατασκευες τους... ;)

Μπορεις να εγκαταστησεις το Bigsby και χωρις την γεφυρα τυπου mustang αλλα με την κλασσικη 3αρα γεφυρα απλα θα χρειαστει να "κοψεις" στο bridge plate 6 αυλακια για να περασουν οι χορδες...
καταπληκτική τέλε, τρελλό χρωματάκι, θεικό bigsby, αλλά αυτός ο λεβιές.... δεν τρώγεται με τίποτα....!!! άσχετος!!!!

WoW!... 8O
...πολυ Bigsby!

παντως ο Leo με τον Paul ειχαν αρκετες αλληλεπιδρασεις στις κατασκευες τους... ;)

Aφου ότι έκανε ο ένας το έκανε και ο άλλος για να μη χάσει τους πελάτες του....

WoW!... 8O
...πολυ Bigsby!

Aφου ότι έκανε ο ένας το έκανε και ο άλλος για να μη χάσει τους πελάτες του....

Δεν ειναι δικια μου δυστυχως... :cry: :lol:
Οι φωτο ειναι απο εδω οπου ειναι και ο ναος της bigsby tele!

:lol:
καλα τρομερο το σαιτ αυτο ....τενκ γιου sf....βασικα θα το παραγγειλω γιατι με εχει φαει η περιεργεια να δω πωσ θα ειναι....σιγα 18 ευρω κανει....

παντως αν και στο σαιτ που εδωσε ο sf ολοι αυλακωνουν την τριαρα γεφυρα εμενα μου φαινεται πιο λογικο να παρεις μια 3αρα DUAL LOAD και απλως να περασεις τις χορδες μεσα απο τις τρυπες!!! δν ειναι???

σε καθε περιπτωση σε καμια βδομαδα θα μαθουμε αν εκανα μαλ***α!!

EDIT: ΑΚΥΡΟ.... out of stock. θα το περιμενω ομως...

πιο λογικο να παρεις μια 3αρα DUAL LOAD και απλως να περασεις τις χορδες μεσα απο τις τρυπες!
το εχω κανει αλλα δεν λειτουργει..."βρισκουν" οι χορδες στο πανω μερος της τρυπας και ξεκουρδιζει τρελλα......

λεσ ε???? τωρα με προβληματισες....αν και δν νομιζω οτι τα αυλακαι που θα κανω μονος θα ειναι πιο λεια π.χ. για το οταν θα βρισκει η χορδη!!! ή αν καταλαβα λαθος δν πρεπει να βρισκει καθολου πουθενα απο τα saddles μεχρι το bigsby???!σε καθε περιπτωση ειμαι στην αναμονη γιατι μου εκατσε αυτοτο whammy bar αλλα ειναι out of stock!γενικα οταν ειναι σε backorder κατι στην gfs ερχεται μεσα στην επομενη εβσομαδα ή θα περιμενω κανα μηνα???

δεν πρεπει να βρισκει καθολου πουθενα απο τα saddles μεχρι το bigsby???
ακριβως :wink:
καλα εσυ εισαι ταχυτατος!!!!και κατατοπιστικοτατος!!! :D :D

οποιος ξερει με τα backorder products στην gfs τι παιζει μασ λεει ετσι??? :lol:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back