κι εγω θα ήθελα ακόμα 8 encoders αλλά το έκαναν προφανώς έτσι για να κρατήσουν χαμηλά το κόστος. ουσιαστικά ιδιο PCB με το desktop φοράει. το ενδιαφέρον βρίσκεται στα 60mb sample memory.boukas είπε:χάθηκε να του έβαζαν κανά κουμπάκι παραπάνω;
σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι τζάμπα. αλλά έτσι κι αλλιώς δεν απευθύνεται σε αυτούς που προσπαθούν "να βγάλουν απ τη μύγα ξύγκι". αυτοί μπορούν να πάρουν το desktop ή να πάρουν πιο φτηνα το microq (παρόμοιος ήχος) ή να βολευτούν ακομη πιο φτηνά (ή τζάμπα :Alexeys είπε:Ανεβαινει πολυ η τιμη πιστευω.
Στο παρακάτω url αναφέρεται το όνομα ενός Έλληνα, όπως επίσης αναφέρεται ότι το αγόρασε από τον Νάκα:johnnyk είπε:καλύτερα να μην αναφερθώ στο wave πόσο έκανε (δεν ήρθε ποτέ εδώ,τουλάχιστον απ οσο ξερω)
Όπως αστεία είναι και τα 4 ποτενσιόμετρα... :-Xto ποσό των 800 ευρώ φαίνεται αστείο
Εχεις χασει καποιες σελιδες συζητητησεων.Shadowalker είπε:
ωχ indeed....κωλοστρατος :-\Alexeys είπε:Εχεις χασει καποιες σελιδες συζητητησεων.
που σαι ρε ψυχή ??? όλα καλά με τον στρατό ???Shadowalker είπε:ωχ indeed....κωλοστρατος :-\
sorry
προς το παρων αν και δεν εχω παξει παρα πολυ μαζι του, μου αρεσει παρα πολλυ για PADS. οχι οτι τα παει ασχημα σε αλλα ηδη ηχων .mamonu είπε:το χτυπησα και εγω .... σε 5 μερες το περιμενω.
θα ενημερωσω για αποψεις....