Vst που μυρίζουν..ανατολή

philippe

Νέο μέλος
Πόντοι
16
παιδια ποια vst προτεινετε με ανατολιτικο ηχο σα το voices of istanbul?

Κοίτα το SwarPlug από αυτή την εταιρεία, www.swarsystems.com, εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου...Επίσης και η Quantum Leap έχει βγάλει δυο VSTi's (RA και Colossus), που έχουν μέσα πολλά ανατολίτικα (και όχι μόνο) όργανα.

Κοίτα το SwarPlug από αυτή την εταιρεία' date=' www.swarsystems.com, εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου...Επίσης και η Quantum Leap έχει βγάλει δυο VSTi's (RA και Colossus), που έχουν μέσα πολλά ανατολίτικα (και όχι μόνο) όργανα.[/quote']
+1000 + Darbuka για percusions και εισαι the best 8)

Ρε παιδιά το SwarPlug το είχα κατεβάσει για να το δώ αλλά ήταν τρελή μάπα απο ήχους.Εννοείτε δειγματα ήχοι αλλά πολλοί μάπα.¶ντε να βρήκα κανα 2 που να αξίζαν.

Για Darbuka δεν το συζητώ, όπου παίζει Wizoo δεν μιλάμε παραπάνω είναι εγγύηση.

οποτε τσαμπα το ψαχνω ε?

κατι ανατολιτικα βιολια ρε παιδια που θα βρω;;

Είναι σίγουρα βιολί αυτό που λές?Έχουν βιολιά οι ανατολίτες?

Κοίτα το SwarPlug από αυτή την εταιρεία' date=' www.swarsystems.com, εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου...Επίσης και η Quantum Leap έχει βγάλει δυο VSTi's (RA και Colossus), που έχουν μέσα πολλά ανατολίτικα (και όχι μόνο) όργανα.[/quote']
Η East West είναι η εταιρία απο το Quantum Leap

www.soundsonline.com

www.eastwestsamples.com

Ψάξε εδώ.Κατα πάσα πιθανότητα θα βρείς αυτό που ζητάς και μετά κατέβασε το.

Γεια σου και απο μενα!

Αν θελεις οι ηχοι σου να μυριζουν ανατολη αλλαξε την κανονικη κλιμακα (τονικοτητας) σε αραβικη! (ειναι και αυτο μια λυση!)

Best Services, Ethno world, Orient worl και φυσικά το Ra...και θα πάθεις πλάκα...

φίλε Marathon όταν λες Ra που ακριβώς μπορώ να το βρώ? Αν έχει αραβικά βιολιά μου χρειάζεται επειγόντως - καθώς δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο στυλ μέσα από κλασικές βιβλιοθήκες (Garittan κτλ). Παίζω με έναν Τούρκο καλλιτέχνη ενίοτε και μου χρειάζονται τέτοια πράγματα για το live καθώς τα ανατολίτικα strings είναι τρομερά δύσκολο να τα προσομοιώσουν οι "δυτικές" βιβλιοθήκες. Εχω το Atmosphere αλλά είναι μέτριας ποιότητας και δεν παίρνει καθόλου editing... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Γιάννης

παρεπιπτόντως, και σόρυ για την πολυλογία, βλέπω πως έχει πολλά loops... έχει κανονικά instrumetns που μπορώ να τα παίξω σε ένα host sequencer ή μόνο loops?

Καταπληκτικά instruments, μην το φοβάσαι καθόλου. :ακου ένα δείγμα μου με σαντούρι και τάμπλες από το Ethnohttp://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/marathon/Ethno.mp3

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back