Βρειτε τον Κιθαρίστα.

Είναι ο Σταμάτης ναι, αλλά δυστυχώς ήταν, πλέον μεγάλωσε και παίζει playback

Έχω πάει σε δύο συναυλίες του. Πρόσεξε που πατάει και τι ακούγεται. Το κάνει καλά και δεν φαίνεται. Στις ηχογραφήσεις όταν σολαρει με delay ακούγεται ένα slide στα τελειώματα φράσεων από ψηλές νότες προς χαμηλά (χαρακτηριστικό του παιξίματος του) το οποίο δεν το κάνει live, ξεχνάει το χέρι του στο ψηλό ταστο κάνοντας vibrato, ενώ ακούγεται slide προς τα πίσω.

Επίσης, με τι παίζει; Δεν έχει ποτέ ενισχυτεί στο stage και όσο προσεκτικά και αν έχω κοιτάξει, δεν βλέπω ποτέ να έχει πεταλιέρα για να πεις ότι έχει κάποια DI λύση.

Επίσης όταν παρουσιάζει το σχήμα του πάντοτε επαινεί τον τεχνικό του ήχου του λέγοντας με νόημα "χωρίς αυτον δεν θα γινόταν τίποτα από όσα ακούσατε". Δεν λέω ντε και καλά ότι είναι υπονοούμενο, αλλά επειδή ήμουν ψυλλιασμενος το εξελαβα και έτσι.

Ναι οκ από τόση απόσταση δεν έβλεπα τόσες λεπτομέρειες. Απλά κάποια στιγμή ζήτησε πένες για κιθάρα διότι τις είχε ξεχάσει.Παντως κιθάρα δεν έπαιξε συνολικά πάνω από 4-5 λεπτά.

Ναι οκ από τόση απόσταση δεν έβλεπα τόσες λεπτομέρειες. Απλά κάποια στιγμή ζήτησε πένες για κιθάρα διότι τις είχε ξεχάσει.Παντως κιθάρα δεν έπαιξε συνολικά πάνω από 4-5 λεπτά.
Σκέψου είναι και εβδομηνταφεύγα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back