troll or not?
....σορρυ μπατ αι ιγνκνορε δε τερμ τρολλ.....ντου γουατ γιου γουονα ντου.......
troll or not?
Εγώ δε διαγράφω κανέναν. Όποιος είναι να φύγει θα φύγει από μόνος του. Πιστεύω στο κάρμα.
![]()
υπάρχει τρόπος να γίνουμε βίδες... αλλά με ένα συγκεκριμένο άτομο...
Δώστε βάση:
Cos_dr' date=' το TRITON LE είναι ΜΟΥΦΑ!! ΑΠΑΙΣΙΟ SYNTH!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ MICROKORG!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']
κι εγώ θα ξαντεριάσω τα ηλεκτρικά και τα πλήκτρα του,θα του περάσω μαγνήτες και χορδές να παίζω "χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ" μέσα απο κτηνώδη ρακς...
Διαγραφω τον kwstas79 γιατι με βυθισε με τις αμαρτωλεςπαρουσιες που ποσταρει' date='στον βυθο της ακολασιας.
Διαγραφω τον superfunk γιατι γνωριζει πολλα :lol: :lol: :lol:
Και τον elavd γιατι ειναι στην αντικατασκοπια & δεν υπαρχει
ενα θεμα που να μην ξεθαβει αμα θελει.
@dimicupo:Τσεκαρε ενα θεμα που ειχε ανοιξει ο superfunk
'καποιες αιρετικες αληθειες γυρω απ τη μουσικη'.
Εκει να δεις show...
:wink: Sas agapw olous poly[/quote']
...θα το κοιτάξω...εγώ ....ενστικτωδώς τον είχα μπλάκ λίστ.... :lol: :lol:
...με χιούμορ πάντα γιατί μερικοί αρπάζεστε με το παραμικρό...
Μα που έβαλα το remote των nu-πυρηνικών μου πυραύλων;; :lol: :lol:εγω διαγρφω τον janick και ολους τους καφρους nu-metalαδες :twisted:
8Oυπάρχει τρόπος να γίνουμε βίδες... αλλά με ένα συγκεκριμένο άτομο...
Δώστε βάση:
Cos_dr' date=' το TRITON LE είναι ΜΟΥΦΑ!! ΑΠΑΙΣΙΟ SYNTH!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ MICROKORG!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']
κι εγώ θα ξαντεριάσω τα ηλεκτρικά και τα πλήκτρα του,θα του περάσω μαγνήτες και χορδές να παίζω "χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ" μέσα απο κτηνώδη ρακς...
Με φοβίζεις... :?
:lol: :lol: :lol:
Λοιπόν παιδιά είμαστε ψυχανώμαλοι :lol: :lol: :lol: :lol:
Το θέμα γράφει πχ "Ο καιρός σήμερα" και εμείς το ξεσκίζουμε και πλακωνόμαστε άγρια.
Το θέμα γράφει "Βρείτε ένα θέμα να πλακωθούμε άγρια" και εμείς κλασικά εκτός θέματος πάλι κάνουμε χαβαλέ :lol: :lol: :lol: :lol:[/quot
...να ρίξω λίγο λαδάκι στη φωτίτσα ???? δέν είναι πολύ πιο εύκολο να γράψεις ένα κομμάτι στην κιθάρα μέσα απο ακριβό όργανο και αντίστοιχα κάφρικα πεταλοειδή - ράκς παρά μόνο με την ίδια κιθάρα χωρίς αυτά ? προσοχή,και στις δύο περιπτώσεις ο ίδιος μέτριος αλλά όχι κακός παίχτης..
φοράω κράνη,εξαρτήσεις,έχω ήδη σκάψει ανάχωμα και αναμένω...
Αν ξέρεις να γράφεις τραγούδια στήνεις ποτήρια σπίτι σου και τα βαράς και βγάζεις τραγούδι![]()
:lol:
Για τιμωρία θα κάτσεις να ακούσεις όλα τα Malmsteen απο τους Steeler και Alcatrazz και όλους τους σόλο δίσκους και μετά θα βγάλεις σε διπλάσια ταχύτητα το Far beyond the sun ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ θέλεις να σου ξαναμιλήσω :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ λέω άσε τα χάπια και πιάνε τα cd. :roll: :lol:Για τιμωρία θα κάτσεις να ακούσεις όλα τα Malmsteen απο τους Steeler και Alcatrazz και όλους τους σόλο δίσκους και μετά θα βγάλεις σε διπλάσια ταχύτητα το Far beyond the sun ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ θέλεις να σου ξαναμιλήσω :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΥΧ!!!!!!!!!!! κάτσε να ξαναπιώ χάπια.....ρε σύ....αχάριστο τομάρι είσαι τελικά.......αν ξαναποστάρω θα πεί το έκανα και έζησα..... :roll:
Μα που έβαλα το remote των nu-πυρηνικών μου πυραύλων;; :lol: :lol:εγω διαγρφω τον janick και ολους τους καφρους nu-metalαδες :twisted: