Βρείτε ένα θέμα να πλακωθούμε χοντρά ....

Εγώ θα σας διέγραφα όλους, αλλά πρώτα θα σας είχα κάνει backup σε dvd , μηπως το μετάνοιωνα, αν σας είχα σε σκληρό , η θέση θα ήταν ο κάδος ανακύκλωσης!

( ΩΩΩΩ, τι σας είπε)

χαχαχα.

Αυτό είπε ο Ανθρωπος με την μοναδική Λάμψη.

εγω διαγρφω τον janick και ολους τους καφρους nu-metalαδες :twisted:

Εγώ δε διαγράφω κανέναν. Όποιος είναι να φύγει θα φύγει από μόνος του. Πιστεύω στο κάρμα.

th-1ERLal.jpg

Εγώ δε διαγράφω κανέναν. Όποιος είναι να φύγει θα φύγει από μόνος του. Πιστεύω στο κάρμα.
th-1ERLal.jpg

Τελικά είστε όλοι καλύτεροι απο μένα.......πάντως ο janic έχει πολύ χιούμορ,και ο αρχηγός των ....τουριλουρίλου να ήταν δε μου πήγαινε για διαγραφή....χαλάω όσο γερνάω γμτ...

υπάρχει τρόπος να γίνουμε βίδες... αλλά με ένα συγκεκριμένο άτομο...

Δώστε βάση:

Cos_dr, το TRITON LE είναι ΜΟΥΦΑ!! ΑΠΑΙΣΙΟ SYNTH!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ MICROKORG!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δώστε βάση:

Cos_dr' date=' το TRITON LE είναι ΜΟΥΦΑ!! ΑΠΑΙΣΙΟ SYNTH!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ MICROKORG!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']

κι εγώ θα ξαντεριάσω τα ηλεκτρικά και τα πλήκτρα του,θα του περάσω μαγνήτες και χορδές να παίζω "χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ" μέσα απο κτηνώδη ρακς...

Διαγραφω τον kwstas79 γιατι με βυθισε με τις αμαρτωλες

παρουσιες που ποσταρει,στον βυθο της ακολασιας.

Διαγραφω τον superfunk γιατι γνωριζει πολλα :lol: :lol: :lol:

Και τον elavd γιατι ειναι στην αντικατασκοπια & δεν υπαρχει

ενα θεμα που να μην ξεθαβει αμα θελει.

@dimicupo:Τσεκαρε ενα θεμα που ειχε ανοιξει ο superfunk

'καποιες αιρετικες αληθειες γυρω απ τη μουσικη'.

Εκει να δεις show...

:wink: Sas agapw olous poly

Διαγραφω τον kwstas79 γιατι με βυθισε με τις αμαρτωλεςπαρουσιες που ποσταρει' date='στον βυθο της ακολασιας.

Διαγραφω τον superfunk γιατι γνωριζει πολλα :lol: :lol: :lol:

Και τον elavd γιατι ειναι στην αντικατασκοπια & δεν υπαρχει

ενα θεμα που να μην ξεθαβει αμα θελει.

@dimicupo:Τσεκαρε ενα θεμα που ειχε ανοιξει ο superfunk

'καποιες αιρετικες αληθειες γυρω απ τη μουσικη'.

Εκει να δεις show...

:wink: Sas agapw olous poly[/quote']

...θα το κοιτάξω...εγώ ....ενστικτωδώς τον είχα μπλάκ λίστ.... :lol: :lol:

...με χιούμορ πάντα γιατί μερικοί αρπάζεστε με το παραμικρό...

Δώστε βάση:

Cos_dr' date=' το TRITON LE είναι ΜΟΥΦΑ!! ΑΠΑΙΣΙΟ SYNTH!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ MICROKORG!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote']

κι εγώ θα ξαντεριάσω τα ηλεκτρικά και τα πλήκτρα του,θα του περάσω μαγνήτες και χορδές να παίζω "χαρωπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ" μέσα απο κτηνώδη ρακς...
8O

Με φοβίζεις... :?

:lol: :lol: :lol:

Λοιπόν παιδιά είμαστε ψυχανώμαλοι :lol: :lol: :lol: :lol:

Το θέμα γράφει πχ "Ο καιρός σήμερα" και εμείς το ξεσκίζουμε και πλακωνόμαστε άγρια.

Το θέμα γράφει "Βρείτε ένα θέμα να πλακωθούμε άγρια" και εμείς κλασικά εκτός θέματος πάλι κάνουμε χαβαλέ :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν παιδιά είμαστε ψυχανώμαλοι :lol: :lol: :lol: :lol:
Το θέμα γράφει πχ "Ο καιρός σήμερα" και εμείς το ξεσκίζουμε και πλακωνόμαστε άγρια.

Το θέμα γράφει "Βρείτε ένα θέμα να πλακωθούμε άγρια" και εμείς κλασικά εκτός θέματος πάλι κάνουμε χαβαλέ :lol: :lol: :lol: :lol:[/quot

...να ρίξω λίγο λαδάκι στη φωτίτσα ???? δέν είναι πολύ πιο εύκολο να γράψεις ένα κομμάτι στην κιθάρα μέσα απο ακριβό όργανο και αντίστοιχα κάφρικα πεταλοειδή - ράκς παρά μόνο με την ίδια κιθάρα χωρίς αυτά ? προσοχή,και στις δύο περιπτώσεις ο ίδιος μέτριος αλλά όχι κακός παίχτης..

φοράω κράνη,εξαρτήσεις,έχω ήδη σκάψει ανάχωμα και αναμένω...

Αν ξέρεις να γράφεις τραγούδια στήνεις ποτήρια σπίτι σου και τα βαράς και βγάζεις τραγούδι :D :D :lol:

Αν ξέρεις να γράφεις τραγούδια στήνεις ποτήρια σπίτι σου και τα βαράς και βγάζεις τραγούδι :D :D :lol:

ΑΑΑΑΑ τώρα το είδες ??????? τι κρίμα....έχω πάρει τα χάπια μου και είμαι καλό παιδί.....θα ήθελα να διαφωνήσω αλλά ....έτυχε να έχεις δίκιο γμτ.....βάλε εσύ φυτιλιά τότε...

Για τιμωρία θα κάτσεις να ακούσεις όλα τα Malmsteen απο τους Steeler και Alcatrazz και όλους τους σόλο δίσκους και μετά θα βγάλεις σε διπλάσια ταχύτητα το Far beyond the sun ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ θέλεις να σου ξαναμιλήσω :lol: :lol: :lol: :lol:

Για τιμωρία θα κάτσεις να ακούσεις όλα τα Malmsteen απο τους Steeler και Alcatrazz και όλους τους σόλο δίσκους και μετά θα βγάλεις σε διπλάσια ταχύτητα το Far beyond the sun ΑΝ και ΜΟΝΟ ΑΝ θέλεις να σου ξαναμιλήσω :lol: :lol: :lol: :lol:

ΟΥΧ!!!!!!!!!!! κάτσε να ξαναπιώ χάπια.....ρε σύ....αχάριστο τομάρι είσαι τελικά.......αν ξαναποστάρω θα πεί το έκανα και έζησα..... :roll:

ΟΥΧ!!!!!!!!!!! κάτσε να ξαναπιώ χάπια.....ρε σύ....αχάριστο τομάρι είσαι τελικά.......αν ξαναποστάρω θα πεί το έκανα και έζησα..... :roll:
Εγώ λέω άσε τα χάπια και πιάνε τα cd. :roll: :lol:

εγω διαγρφω τον janick και ολους τους καφρους nu-metalαδες :twisted:
Μα που έβαλα το remote των nu-πυρηνικών μου πυραύλων;; :lol: :lol:

300px-MGR-1_Honest_John_rocket.jpg

αμα ειναι για αυτον το εχεις κατω απο τα cd των slipknot!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back