Ετσι γραφουμε εμεις που εχουμε παει ΚΑΝΟΝΙΚΟ σχολειο (τοτε που αν εκανες.. καταληψη γυρναγες στο σπιτι μαυρος απο το ξυλο που σου ειχαν δωσει οι καθηγητες σου ;D ;D φυσικα κουρεμενος με την ψιλη και με ενα χαρτινο καπελο πιεροτου που εγραφε πανω "τεντυμποϋς" ;D)το 'καυμενη' που το ξεθαψες γραμμενο ετσι?
Φίλε μου κοίτα λίγο το post για το πότε τελείωσε!2 χρόνια άργησες για να απαντήσεις,είσαι απαράδεκτος. Πλάκα κάνω φυσικά ;D ;D ;D . Χαρά στην όρεξη σου.PeterGriffin είπε:ο fuzzed δεν εχει αδικο. την tonelab και γενικα οποιοδηποτε εφφε-πεταλι με αυτα τα χαρακτηρηστικα μπορεις να το συνδεσεις οπως θελεις. μπορει ανετα να βαλει την TL σε effects Loop και να σβησει απο την tonelab την εξομοιωση ενισχυτη-ηχειου ετσι κραταει τα εφφε της (stomp,modulation,delay,reverb) και χρησημοποιει τα καναλια του ενισχυτη.το μονο που δε θα μπορει να εχει ειναι το noise filter της πεταλιερας γιατι αυτο ενεργοποιειται μονο αν εχεις amp-cab εξομοιωση
ε και; εχουν ημερομηνια ληξης τα thread; δεν το ξεραDeadmeat είπε:Φίλε μου κοίτα λίγο το post για το πότε τελείωσε!2 χρόνια άργησες για να απαντήσεις,είσαι απαράδεκτος. Πλάκα κάνω φυσικά ;D ;D ;D . Χαρά στην όρεξη σου.
Συγνώμη βρε αδερφέ άμα σε έθιξα!Μιά πλακίτσα έκανα απλώς!Νόμιζα πώς δεν πρόσεξες πότε έγινε το τελευταίο post. Sorry ξανά...PeterGriffin είπε:ε και; εχουν ημερομηνια ληξης τα thread; δεν το ξερα
2 χρόνια και τα 'στειλες βρε αθεόφοβε!spimav_z είπε:αναστηθηκε το θεματακι μου! αχαχα!!
καμμια απο τις 2 δεν εχω πλεον.
ενα delay στην λουπα του boogie και ενα chorus μπροστα. καθαρο/βρωμικο απλα απο το switch της mesa.
8) 8) 8) 8)