Ηταν πολυ ωραια ολα τα samples.Εμενα μου ακουστηκε πιο bright η se αλλα αυτο μπορει να οφειλεται στα amp mode της le που εχει 3 και μπορει σε αλλο mode amp1,amp2,amp3 να ακουγεται και αυτη πιο bright οσο η se.Aυτο που λειπει ειναι οι πιο γκαζωμενοι ηχοι. Γραψε εαν θελεις με modern uk,modern us,και high gain κατι να δουμε και εκει τι λενε και οι δυο...αν θες βεβαια και εχει ορεξη ;D
Παντως αυτο που πρεπει να παραδεχτουμε ολοι απο ολα τα samples που εχουν γραφτει κατα καιρους ειναι οτι η tonelab αν μη τι αλλο ακουγεται αρκετα καλα.Δεν θα πω τελεια ή λιγοτερο καλα απο αναλογικα πεταλακια μια και δεν εχει σημασια, αλλα ακουγεται μια χαρα.Εαν αυτο μπορει να φανει χρησιμο σε καποιους χρηστες.Ειναι μια παρα πολυ καλη λυση για αυτους που βαρεθηκαν κουβαληματα,συνδεσεις ,εξοδα για νεα πεταλακια και ενισχυτες.Δεν λεω που βαρεθηκαν τον ηχο τους και ψαχνουν για καλυτερο, απλα που βαρεθηκαν να ανοιγουν το πορτοφολι τους και κουραστηκαν τα χερια τους...μονο εκει αναφερεται η tonelab και το καταφερνει σχεδον τελεια.(μεσα σε αυτους ειμαι και εγω ;D