• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Βοηθείστε έναν άμοιρο ερωτευμένο κιθαρίστα!

SteveB

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερίζω όλο το noiz!

Φίλοι μου, είμαι απεγνωσμένος!

Θέλοντας να αγοράσω την δεύτερη ηλεκτρική μου κιθάρα,ύστερα από 3 μήνες ανελέητο ψάξιμο,παίξιμο,ξαναψάξιμο στο ιντερνετ,ξαναπαίξιμο,ξαναδοκιμές κ λοιπα κ λοιπα, ανακαλύπτω την μάρκα fernandes.....κ ερωτεύομαι τον ήχο.....όχι όμως κ την κιθάρα που έπαιξα (revolver, emg81/ fernandes sustain). Επειδή θέλω η κιθάρα που θα πάρω να με γεμίζει κ εξωτερικά, κ επειδή ο ήχος της κιθάρας αυτής κυριολεκτικά με τρέλανε (τον βρήκα καλύτερο κ από κιθάρες 1800 ευρω και ύστερα από δοκιμές σε πολλούς ενισχυτές κ με δικά μου πετάλια), έριξα ο κακομοίρης λίγο ψάξιμο να δω τι άλλο έχει να μου προσφέρει η fernandes....κ πέφτω πάνω σε αυτό

http://www.fernandesguitars.com/vortex/vortex-elite.html

κ ερωτεύομαι. Έχει επάνω Ο,ΤΙ θέλω σε μια κιθάρα....Τα προβλήματά μου είναι δύο.

Πρώτον:θέλω να την δοκιμάσω πριν αγοράσω.....κ εδώ έρχεται το δεύτερο κ σημαντικότερον....

Ο μοναδικός αντιπρόσωπος στην ελλάδα, "Διαμαντόπουλος" ΔΕΝ ξέρει ΠΟΤΕ και ΑΝ θα έρθει η κιθάρα αυτή!!!!!Δλδ αν είναι δυνατόν!!!!Ύστερα από πολλές επισκέψεις κ τηλέφωνα, το μοναδικό που έχω αποσπάσει είναι ένα "ξανα επικοινώνησε μετά το πάσχα,να ξέρουμε σίγουρα" κ ένα "ναι,μάλλον μπορεί να είναι στην παραγγελία"....

Δεν ξέρω τι να κάνω!Η κιθάρα αυτή μου έχει πάρει τα μυαλά κ δεν ξέρω που αλλού μπορώ να την βρω!!!

Ξέρει λοιπόν κανείς κανένα άλλο μαγαζί στην Αθήνα που να εμπορεύεται fernandes????

Είναι ψιλο επείγον μιας κ ετοιμαζόμαστε για μεγάλο Live σε 2 μήνες κ θα ήθελα να εμφανιστώ με μια κιθάρα που να παίζει το είδος μουσικής που αγαπάω:metal ^_^

Σορυ αν ζάλισα κανέναν!Απλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πια :(

Άντε, με γεια!

Επίσης, ο Παναγόπουλος έχει και κανονικό κατάστημα, αν σε...φοβίζουν οι online αγορές.

οοο ευχαριστώ!!!!

Θα πάρω τηλέφωνο πρωί πρωί να δω αν υπάρχει!!!!!!!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Και η απόγνωση συνεχίζεται!

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε ούτε στον παναγόπουλο να φέρουμε την κιθάρα (αν και πρέπει να ομολογήσω ότι το παλικάρι που μιλήσαμε ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικό!!!).

Καμία άλλη βοήθεια παίδες?

στο ηχόραμα είχα τηλεφωνήσει, μου λένε άλλο το internet dealing και άλλο το κατάστημα. Επίσης εγώ θέλω την κιθάρα σε metallic black κ μου λέει ο τύπος στο τηλέφωνο ότι "αφού δεν υπάρχει επιλογή χρώματος στο site δεν μπορείς να επιλέξεις άλλο". Κ δυστυχώς έχει μόνο το camo που δίνει +100 ευρωπουλα στην τιμή λόγω σχεδίου (κ δεν μου αρέσει κι όλας :( )

Στο Intune δεν έχω πάρει,θα δοκιμάσω παρασκευη!

thx

Εισαγωγέας είναι ο Διαμαντόπουλος ...........  :-X :-X

Μεταπωλητής το Unison. Καμαρούλα μια σταλιά και πολύ καλά παιδιά μα αν δεν το φέρνει ο αποπάνω.......... :-\

Παραεισαγωγή ή κανείς απο δω μέσα ..........

izzy_livin είπε:
Αν δεν βρεις τίποτα και δεν την πάρεις απο Ελλάδα ρίξε μια ματιά και εδώ:

http://www.projectmusic.net/vortex-elite---metallic-black-satin-hardcase-included-5997-p.asp

Θα πρέπει να κάνεις παραγγελία μέσω internet όμως.
Nαι αλλά δεν στέλνουν ελλάδα :(

Εισαγωγέας είναι ο Διαμαντόπουλος ...........  :-X :-X

Μεταπωλητής το Unison. Καμαρούλα μια σταλιά και πολύ καλά παιδιά μα αν δεν το φέρνει ο αποπάνω.......... :-\

Παραεισαγωγή ή κανείς απο δω μέσα ..........
Δεν ξέρουν καν αν θα έρθει στον διαμαντόπουλο :(

Μου είπαν "πάρε μετά το πάσχα,μπορεί και να έρθει"....Επίσης στον διαμαντόπουλο δεν έχουν hard case για V , πράγμα που με απασχολεί γιατί θέλω ΚΑΙ hard case...

Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν,αν δεν υπάρχει κ στο Intune,μάλλον πάει bb κιθάρα κ πάμε γι' άλλα....-.-

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back