- Πόντοι
- 1
επαιξα με ενα spider II 212 και πραγματικα μαγευτικα και πιστευω οτι αυτοσ ειναι ο ενισχυτης που παντα ηθελα.& εχει κανεις να προσθεσει κατι και μεγαλη βοηθεια θα μου εδεινε μια αξιολογιση του προϊοντος. ¨)
PANTERA π.χ.' date='αρκει?? :lol:[/quote']Pantera ποιας εποχης?Οι Pantera σε καθε δισκο εχουν διαφορετικη παραμορφωση .....τι εννοεις οταν λες Pantera?Αν εχεις ανεβασε καποιο sample απο καποιο κομματι να δουμε τι ακριβως παιζει...![]()
Παίζει να είναι απο τους λίγους που αυτό που πάντα ήθελαν είναι ένας μη λαμπάτος ενισχυτής :wink:επαιξα με ενα spider II 212 και πραγματικα μαγευτικα και πιστευω οτι αυτοσ ειναι ο ενισχυτης που παντα ηθελα.& εχει κανεις να προσθεσει κατι και μεγαλη βοηθεια θα μου εδεινε μια αξιολογιση του προϊοντος. ¨)
Εαν ο καινουριος μετασχηματιστης δινει περισσοτερα mA δεν εχει καμια σημασια!!! Αυτό απλα σου δειχνει ποση ειναι η maximum ενταση εξοδου του, για να δουλεψει χωρις να καταστραφεί. Μονο η ταση που δινει στην εξοδο ειναι σταθερη π.χ. 9V και φυσικα και η πολικοτητα (+/-), ενω η τιμη της εντασης (τα mA) εξαρταται απο την ολικη αντισταση της πεταλιερας. Εαν η εξοδος του μετασχηματιστη ειναι 1000mA και η πεταλιερα απαιτει 500 θα επρεπε να δουλευε φυσιολογικα. Κατι άλλο φταίει, εγώ θα δοκιμαζα να επαναφέρω τις αρχικές-εργοστασιακες ρυθμισεις και να δω εάν το προβλημα εξακολουθει...περισσοτερα εχει 1000 αντι 500 λεσ να φταει αυτο??