Γεια σου! Κι εγώ όταν ξεκίνησα να παίζω στα χνάρια τα δικά σου ήμουν (πάντοτε φαν του ήχου Metallica κλπ). Κοίτα γενικότερα μην τρελένεσαι. Επίσης, να θυμάsαι πάντα ότι ο καθένας μας (και εγώ μαζί) σου λέει την προσωπική του άποψη. Οπότε δε σημαίνει ότι αυτό που σου λέμε εμείς είναι και το σωστό.
Εγώ για παράδειγμα, θα απέτρεπα κάποιον από το να αγοράσει ενισχυτή modeling γιατι προσωπικά το θεωρώ πεταμένα λεφτά. Όταν είχα τέτοιον ενισχυτή, κάθε 10 λεπτά ένιωθα ότι έβρισκα έναν αξιοπρεπή ήχο και μετά από άλλα 10 λεπτά ξενέρωνα με αυτό που άκουγα και έψαχνα τον επόμενο ήχο. Επίσης, αν οπωσδήποτε κάποιος ήθελε προσιτό μόντελινγκ ενισχυτή θα του έλεγα να πάρει line6 spider. Γενικά, ακούς να σου λέει ο ένας ''μακριά από τον έναν'' ''μακριά από τον άλλον'' ή ''πάρε φίλε εκείνον με κλειστά μάτια'', χωρίς να σου εξηγούν το γιατί, γιατί απλά είναι η προσωπική τους γνώμη. Όπως και εγώ τώρα τη δική μου γνώμη απλώς σου γράφω.
Το καλύτερο είναι να δοκιμάσεις μόνος σου όσο περισσότερους ενισχυτές-πετάλια μπορείς και να κρατήσεις αυτό που σου αρέσει.
Ενδεικτικά πάντως, απ' ότι καταλαβαίνω και με βάση τον ενισχυτή που έχεις, μία κλασσική επιλογή σε ένα αρχάριο επίπεδο είναι το κλασσικότερο όλων το metal zone. Θα το βρεις μεταχειρισμένο από 30 έως 50 ευρώ. Απλώς μοιραία θα χρειαστεί σε κάμποσο καιρό να αλλάξεις τη βάση του ήχου σου που είναι ο ενισχυτής σου, καθώς ο 15άρης ο Marshall είναι αξιοπρεπής για το σκοπό του, αλλά γενικότερα δεν είναι κάτι που θα σε κρατήσει πολύ καιρό. Πάντα για το επίπεδο που αναφέρεις και χωρίς να αλλάξεις τον ενισχυτή σου, αυτό το πεταλάκι πάντως είναι μία καλή επιλογή. Υπάρχουν βέβαια και 1002 άλλα, αν κάνεις μία αναζήτηση σε distortion πεταλάκια στο φόρουμ, θα βρεις πολλά thread με παρόμοια ζητήματα.