- Πόντοι
- 38
+ 0,5marathon είπε:Ενώ τα λές τόσο ωραία και σωστά...στο τέλος, δίνεις μία κλωτσιά στη καρδάρα και τα χύνεις όλα ;D....
+ 0,5marathon είπε:Ενώ τα λές τόσο ωραία και σωστά...στο τέλος, δίνεις μία κλωτσιά στη καρδάρα και τα χύνεις όλα ;D....
Και εσύ τέκνο... Βρούτε ;D που παίζεις με Fender; Καλά ο Σεβάσμιος Γέροντας που γρατζουνάει αυτά τα συναρμολογούμενα, τα... πως τα λένε...audiokostas είπε:+ 0,5
Gibson....Terry RoscoeBeck5 είπε:Καλά ο Σεβάσμιος Γέροντας που γρατζουνάει αυτά τα συναρμολογούμενα, τα... πως τα λένε...
Όχι αυτά, τα άλλα λέω... Τι ώρα το Σάββατο γιατί στις 7 έχω έναν γάμο και μετά... γλεντοκόπια...marathon είπε:
Γιατί;marathon είπε:
Και με Fender. Αλλά θαθελα κι άλλα.Και εσύ τέκνο... Βρούτε ;D που παίζεις με Fender;
+ 1JohnyOh είπε:Έχε υπόψη σου ότι οι μαγνήτες που φοράει δεν έχουν καμία σχέση με κλασικούς vintage p-bass ήχους.. (έχω τους ίδιους σε ένα japan p).
Tο παλιο ειναι εκεινο με τα χρωματα που εχει στη φανελα της η westham united (αγαπημενη ομαδα του steve), με το μπλε σωμα και το μπορντο pickguard ???audiokostas είπε:Τα Harris είναι δύο. Το παλιό και το καινούριο. Ψάξε το παλιό.
50αρες και flat πανάθεμα τον ;D Απορώ πως το κάνει... 50- 110 είναι το σετ, για... μπετατζήδες ;Dhotspur είπε:Strings: Rotosound® Steve Harris Signature Custom Flat-Wound, Gauges: .045, .065, .080, .100. Αυτο τελεικα ειναι σωστο ή οχι ? Αλλα site γραφουν πως ειναι 45αρες κι αλλα πως ειναι 50αρες. Θα αποφασισουν τι ειναι ? Και επισης το οτι ειναι Flat Wound αν δεν κανω λαθος, του δινει περισσοτερη μουνταδα ? περισσοτερο ογκο ?
Πάρε 3/4 για αρχή.hotspur είπε:Αλλα αυτη τι στιγμη εχω στο μυαλο μου να παρω κατι πιο κλασικο ! ;D
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ... καλο ! καλο !audiokostas είπε: