Λοιπόν Το made - crafted in Japan είναι το ίδιο και το αυτό .Τα ιαπωνέζικα signature γράφουν crafted που είναι βρε παιδί μου πιο... και καλά, από το να λένε made Οκ για τους μαγνητες βγαζει νοημα, για το made - crafted ομως δεν μπορω να καταλαβω, γιατι στο ιδιο οργανο να ειναι διαφορετικα ? π.χ στην επισημη σελιδα της fender το μπασο που εχει γραφει crafted in japan, ε στο στολλα στη λαρισα που, ναι εχω παει και το χω δοκιμασει, το st. harris αυτο που εχει εκει ο στολλας πανω γραφει made ! Για πιο λογο να βγαζουν στο ιδιο μπασο τα μισα ετσι και τα μισα αλλιως ? ??? Για τα λεφτα δεν νομιζω πως ειναι πολλα γιατι ολα τα μπασα της fender στην κατηγορια του st. harris πανω κατω καπου εκει εχουν. Οπως για παραδειγμα το american standard που ειδαμε παραπανω ή ας πουμε το signature του Geddy Lee. Εδω και κανα μηνα πηγα και το δοκιμασα το st. harris ;D ;D ;D Ειναι γομαρι οντως ! Πολυ βαρυ οργανο και πολυ καλα δεμενο μου φανηκε. Απλα θα πρεπει να συνηθισω λιγο την ταστιερα του ;D Δυστηχως δεν ειχε εκει καποιο american standard αλλα δεν πειραζει γιατι μαλλον κατεληξα ;D