- Πόντοι
- 1,688
Αυτο διαβασα και σχολιασα. Αν το αναφερες αλλου, οκ.με τα 20€ το εχω γραψει.Επισης ειναι σε αριστη κατασταση ηταν φιλος μας που την πουλαγε
Να της κανεις ενα σωστο setup (ρυθμιση βεργας, καβαλαρηδων, φροντιδα ταστων κλπ) και να αλλαζεις χορδες on proper time.Καλησπερα!Αγορασα μια κιθαρα yamaha ακουστικη πριν 2 εβδομαδες.Δυστιχως δεν εχω χρονο για μαθηματα οποτε λεω να μαθω μονος.Εγω θελω να εξελιχθω και να παω σε ηλεκτρικη για να παιζω ροκ.Μπορειτε να μου προτεινετε βιβλια εκμαθησης η εστω καποιον στο youtube
Το μονο που θα σου χρησιμευσει η ακουστικη για την ηλεκτρικη ειναι οτι μπορεις να μαθεις τις συγχορδιες πανω της και τις κλιμακες, αλλα απο τεχνικη τιποτα.
Οταν πιασεις την ηλεκτρικη και την βαλεις στον ενισχυτη, θα ξεκινας να μαθαινεις αλλο οργανο.
Οτι σχεση εχει το απλο ακορντεον με το πιανο. Εχουν και τα δυο ασπρομαυρα πληκτρα, αλλα καμια σχεση η τεχνικη.
Στην ακουστικη κιθαρα χτυπας τις χορδες και βγαζεις ηχο, στην ηλεκτρικη χτυπας τις χορδες για να βγαλεις ηχο και ταυτοχρονα παλευεις για να μη βγαλουν ηχο οι χορδες που δεν παιζεις.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: