- Πόντοι
- 16
Μάλλον προς το BB θα πάω αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμα. Όπως είπα δεν θέλω volume boost μια και κάτι τέτοιο διαθέτει ο Boogie, επίσης δεν θέλω επιπλέον όγκο, έχω ήδη αρκετό από τον ενισχυτή. Επίσης όπως προείπα, το Keeley DS-1 που χρησιμοποιώ τώρα ως boost δίνει επιπλέον όγκο αλλά δυστυχως προσθέτει ασάφεια στις χαμηλές συχνότητεςMinoru είπε:Αφου το θες για ήπιο drive καλύτερα πήγαινε στο bb preamp, δεν το έχω, εχω όμως το τ-ρεχ και μαλλον δεν θα σου κάνει, είναι πιο πολύ καθαρό βολιουμ μπουστερ με eq. Θα σου πρότεινα και το ehx nano lpb-1 το οποίο χρησiμοποιώ για αυτήν την δουλειά που θες, εξαιρετικό value for money το μόνο που δεν ξέρω αν θα σου αρεσει σε αυτό είναι οτι προσθέτει και όγκο (προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτή του η ιδιότητα).
το πεταλι αυτο αλλαζει αρκετα την χροια του ηχου (προς το καλυτερο για εμενα) και αυτο δεν το ζητα ο bearDeadmeat είπε:Μπορεις να κατευθυνθεις και στο MXR 108 10-Band Equalizer.Εκτος απο Eq εγω το χρησιμοποιω και σαν volume boost, gain boost και κανει και πολλα αλλα! http://www.thomann.de/gr/mxr_m_108.htm