Blackie: Το ξέρω για τη καμπίνα, είναι στα σχέδια μου να την αλλάξω. Πάντως δεν τη λες κακιά καμπίνα ηχητικά, το attack της μου αρεσει, απλά είναι αρκετά σφικτή και hifi στα καθαρά και έχει τη μεσαιηλα που αναφέρεις. Για 4χ12 θα είναι λίγο δύσκολο αλλά το σκέπτομαι. Τώρα όσον αφορά τα ηχεία, πέρα από τα κλασικά g12-75, V30, δεν έχω εμπειρία με άλλα και αυτά που μου προτείνεις σε ποιο καμπινάκι να τα ψάξω.. οεο ???… για speakare μου κανένα (και από τις αγγελίες)?
Μαγνήτες (διάφοροι) και εντάσεις είναι δοκιμασμένα, τώρα για τα biasing είμαι νυχτωμένος και δεν καταλαβαίνω. :-\
Πέρα από τον καμπινοπροβληματισμό, θα ήθελα και κάτι σε booster/enhancer, και η λύση του centaur μου φάνηκε καλή, και θέλω να το δοκιμάσω. ;D
Sotos9 : Την παρούσα στιγμή με αυτό το setup, παίζω μόνο σπίτι, αλλά θα βγω από κει που θα πάει (με έχει κλείσει μέσα η νεογέννητη κορούλα…. οπότε χαλάλι της) ;D.
Σας ευχαριστώ για το κόπο όλους ανεξαιρέτως. Ευτυχώς που υπάρχετε και βγάζω που και που μια άκρη με τα μουσικά μου μπλεξιματα…