Ο ενισχυτακος σου ειναι οκ.
Λοιπον μια και σου κανουν ολοι προτασεις οριστε και μερικες απο μενα με πεταλια που καλο ειναι να τσεκαρεις...
Delay- Απο digital καποιο απο Hardwire η Boss που ειναι και στα λεφτα σου. Π.χ. Delay Looper, DD-7...
Overdrive -Ο απολυτος χαμος. Επιλογες για ολα τα γουστα και βαλαντια. Για ηχο Gilmour ψαξε το Maxon OD-808. Κλασικη λυση και τα
tubescreamer, σκανε συχνα και στις αγγελιες. Εξαιρετικο και το Barber Direct Drive, απο τα καλυτερα που εχω ακουσει. Υστερα πολυ καλο και το Jam Tubedreamer, το οποιο δυστυχως πουλησα.
Αν θες να ξεμπερδευεις απο θεμα Overdrive-Distortion τσεκαρε το Carl Martin Plexitone. Δεν εχει extreme γκαζια αλλα ειναι ισως το πιο ευελικτο. Blues, Rock, Hard Rock οτι τραβα η ορεξη σου.
Αλλη λυση ειναι, αν εισαι ικανοποιημενος απο τα βρωμικα του Laney (που ειναι αρκετα τιμια) το Xotic BB Preamp. Μπορεις να δωσεις μια εξτρα δοση ποιοτικου gain στον ενισχυτη σου.
Wah - Μην ξοδεψεις πολλα εδω. Πολυ απλα ''κουτια'' ειναι το Vox και το Cry Baby σε πολυ καλες τιμες αμφοτερα. Σε παραπανω λεφτα (καπου 140 ευρω αν δεν κανω λαθος) ειναι και το NS Wah του Jam. Το ειχα και ημουν ενθουσιασμενος, αν και προσανατολισμενο σε πιο vintage καταστασεις (οπως και το Vox)...
Compressor - Μου κανει εντυπωση πως αν και αρχαριος γενικα θες να παρεις ενα κομπρεσορα...Επειδη φανταζομαι το θες για Gilmour παιξιματα (πχ σολο The Wall) πολυ καλο ειναι το Boss CS-2. Δεν το αλλαζω με τιποτα, αν το δεις στις αγγελιες χτυπα το. Υστερα το Barber Tone Press καπου το χε παρει το αυτι μου αλλα δεν εχω ψαξει τιμες...Αν θες να αρχισεις απο κατι οικονομικο και βασικο κοιτα προς MXR μερια, ισως σου κανει και το CS-3.
Εννοειται πως ολα αυτα θα τα παρεις με αρκετο διαστημα διαφορας μεταξυ τους. Δε θα τρελαθεις να τα αποκτησεις ολα σε ενα μηνα. Το καθε εφφε θελει απειρο ψαξιμο στο πως θα δεσει οχι μονο με τον υπολοιπο εξοπλισμο σου αλλα και με σενα και το χερι σου.
Καλη τυχη και καλες αγορες.