- Πόντοι
- 18
Λοιπόν, είμαι ακόμα μέσα στα bios και η θερμοκρασία μένει σταθερή στους 38 βαθμούς,ενώ προηγουμένως σε τόση ώρα είχε πιάσει τους 70 και έσβησε ! Είναι καλό σημάδι αυτό,έτσι δεν είναι ? ;D
Στη δικιά μου περίπτωση το πρόβλημα το δημιούργησε και η RAM.Αφού έλυσα το πρόβλημα υπερθέρμανσης και το πρόβλημα του τροφοδοτικού... :-\axtarmas είπε:Το τροφοδοτικό δεν φταίει σίγουρα,οπότε λές ότι μπορεί να φταίει η ram?
;D ;D ;D ;D μην ανησυχείς φίλε μου,ΔΕΝ έχω αυτοκίνητοS9F είπε:Στη δικιά μου περίπτωση το πρόβλημα το δημιούργησε και η RAM.Αφού έλυσα το πρόβλημα υπερθέρμανσης και το πρόβλημα του τροφοδοτικού... :-\
Και για να μην το ξεχάσω:Πριν τρέξεις εκείνο το παιχνίδι και σε περίπτωση που έχεις αυτοκίνητο,για ρίξε μιά ματιά που βρίσκεται η στάθμη του αντιψυκτικού,γιατί σε έχω ικανό να το τρέχεις χωρίς αντιψυκτικό και η φλάντζα κεφαλής του να γίνεται...αχταρμάς... ;D ;D
Χαχαχαχα...το είχα πάθει αυτό όταν το έβγαλα για να τεστάρω κάτι.Μου έκλεισε σε 5 δευτερόλεπτα.Ευτυχώς πρόλαβα να μπω στο bios και είδα το cpu: 100C ;DWaterfall-K είπε:Ωχ.... ;D
Ξαναλεω:
"Κουμπωσε το fan οπως το βλεπεις στην φωτο, ΜΗ γυρισεις τα βελακια, απλα πριν βαλεις το fan πανω στον επεξεργαστη κοιτα να ειναι ακριβως οπως στη φωτο.
Μετα απλα πιεσε το προς τα κατω τα κουμπωματα ενα ενα ωσπου να ακουσεις το "κλικ" απ'το καθενα."