Βοηθεια - Πιθανη αγορα μεταχειρισμενου Mesa Boogie 5:25

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Εδώ που ζω έχω βρει για αγορά έναν boogie 5:25 γύρω στα €1000. Αλλα επειδή βρίσκομαι σε μια χωρα της ανατολικής ευρώπης - στην οποια δεν θα αναφερθω επειδή θα παρεκτραπεί η συζήτηση - έχω τις επιφυλάξεις μου σχετικά με την γνησιότητα του. Οποτε παρακαλώ τους γνωστες να με βοηθήσουν στα εξής σημεία:

a. έχει παρατηρηθεί μαϊμουδισμός boogie?

b. πως πιθανόν μπορούμε να καταλάβουμε ότι κάτι πάει στραβά?

c. τι κοιτάμε / προσεχουμε σε έναν μεταχειρισμένο boogie?

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα,

Μαϊμουδίσιοι Boogie δεν νομίζω να υπάρχουν, τουλάχσιτον εγώ δεν έχω δει. Το μόνο θέμα είναι, εφόσον είναι μεταχειρισμένος, να έχουν αλλαχτεί parts με πιο συνηθισμένα τους μετασχηματιστές και πολύ πιθανόν οι λάμπες.

Οι μετασχηματιστες της Boogie αν θυμάμαι καλά, έχουν ένα αυτοκολητάκι κολλημένο στο πλάϊ με ημερομηνία ή με -και- part number.

Το πρώτο όμως κατά τη γνώμη μου που πρέπει να κάνεις, είναι να πάρεις το serial number και να στείλεις ένα mail στη boogie. Το έχω κάνει παλαιότερα και μου απάντησαν σε λιγότερο απο μία μέρα.

Και να ρωτησω τι;

Μαϊμου Boogie δεν εχω δει ποτε μου και ετσι κι αλλοιως μιλαμε για ενα πολυ προσφατο μοντελλο που ποτε να προλαβει να το αντιγραψει ο... αλλος.. ;D,βασικα τσεκαρε αν ειναι ΠΟΛΥ βαρυς για το μεγεθος του,αν ΕΙΝΑΙ τοτε ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ Boogie. :)

Χεχε... ΠΟΛΥ βαρύς δεν είναι. Αλλά δεν είναι και πουπουλο... Εντάξει φαίνεται. Έχει επάνω και ένα χαρτάκια με τον "έλεγχο ποιότητας" που φαίνεται οκ. Αλλά περί μαιμούδων δεν γνωρίζω πολλά εξου και το ερώτημα.  SF τον έχεις ακούσει αυτόν;

mscmkr είπε:
Και να ρωτησω τι;
Να τους πεις πως έχουν τα πράγματα (οτι θέλεις να παρεις ένα μταχειρισμένο) και αυτοί θα σου πούν ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο ενισχυτή (αν ισχυεί το serial, ημ.κατασκευής, ποιός τον τσέκαρα κλπ.)

Στείλε εδώ:

[email protected]

Αν και εν τέλη είναι δύσκολο να δεις boogie μαϊμου, έχει δίκιο ο Superfunk.

Εγω παντως παλια ειχα παει σε ενα τσιρκο και μια μαϊμου την φωναζαν "boogie" :D

playloud είπε:
Kαι δεν την αγόρασες?

marathon είπε:
Kαι δεν την αγόρασες?
Είχε αντιρρήσεις η μαιμού όταν έβαζε το καλώδιο να παίξει ............ δυνατά

playloud είπε:
...και μόλις τελέιωνε το νούμερό της, ο εκπαιδευτής φώναζε:

"Μέσα boogie!" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

playloud είπε:
Ειχα (εχω)

οχι μαϊμου
Τι; Τσίρκο;

Εμείς το λέμε γκρουπ.

Τελευταία εκτροπή, σόρρυ.

mscmkr είπε:
SF τον έχεις ακούσει αυτόν;
Έχω παίξει εγώ μαζί του όταν πρωτοβγήκε (εντυπώσεις σε παλιό μεγάλο θρεντ). Σαφώς εγκρίνεται.  :) Aλλά σαν value for money υστερεί έναντι του μεγαλύτερου αδερφού του, του 5:50, μεθερμηνευόμενον ότι είναι λίγο ακριβούτσικος και ότι αυτό φέρνει κάπως πιο πάνω την τιμή του σαν μεταχειρισμένου. Δεν πήρε το μάτι μου κάποια τιμή στο θρεντ... αν θες μπορείς να μας την πεις για να δούμε αν παίζει κάποιος άλλος καλύτερος μεταχειρισμένος Μπούγκης στα ίδια επίπεδα.

Θα συμφωνησω,γυρω στα 1000 ευρω που αναφερεις βρισκεις καποιον ματεχειρισμενο της σειρας Mark (1,2,3) που ειναι βεβαια  αλλη κλαση......

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back