- Πόντοι
- 18
Το θέμα είναι οτι την γουστάρεις κ σε εξυπηρετεί... καλα χιλιόμετρα!!!
θενκ για φιλε μου!!!GiorgosVolos είπε:Το θέμα είναι οτι την γουστάρεις κ σε εξυπηρετεί... καλα χιλιόμετρα!!!
φιλε, οι κινεζοι τα εχουν προβλεψει ολα! μεχρι και για τους true σπορτιφ τυπους εχουν βαλει απο πισω κοτσαδορο(ετσι γραφεται??) για να κουβαλανε τρεϊλερακι με χιονοπεδιλα, εξοπλισμο για καταδυσεις, ψαροτουφεκα και οτι βαλει ο νους σου...Eμ, εμεις ειμαστε σπορτιφ τυποι βλεπεις ;DΜε το tone στις 2, 4 και 6 χιλιαδες στροφες
μπα, δεν την υπερεκτιμω, καθ οτι ειμαι μεγαλη κοτα και παω πολυ φοβισμενος!Η μοτοσυκλέτα όμως (μιλάμε για σοβαρές μηχανές, όχι παπιά του θανατου) έχει κάτι που λέγεται "ενεργητικη ασφαλεια". Η γουρουνα όχι, συν του ότι οι άλλοι οδηγοι (που ειναι ο βασικος κινδυνος στην Ελλαδα) σε βλεπουν/υπολογιζουν όσο και μια μηχανη, δηλαδη κλάφτα . Αλλά όπως ξαναειπα δεν έχεις την επιταχυνση και τα φρενα για να τη σκαπουλαρεις. Προφανως και σου ευχομαι να τη χαρεις, αλλά μην την υπερεκτιμας, καθώς όπως είπες δεν έχεις και εμπειρία στο δρόμο...
ηδη αγορασα μια ωραιοτατη, παλιομοδητικη, vintageοειδη ΚΑΣΚΑ!!!chembeast είπε:Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. Να θυμάσαι πάντα με κράνος!
αυτο ειλικρινα δεν νομιζω να ισχυει!είναι πιο επικίνδυνο από μηχανή
Εγω αποκλειεται, ισα ισα θα ερθω να κανουμε παντιλικια και να κυνηγησουμε suv στην πεντελη ;DBigAlejandro είπε:οταν χαλασει η γουρουνα με το...καλο, ισως παρουμε μια, για να ποσταρω φωτογραφιες εδω και να μου κανετε την καρδια...περιβολι!!!!! ;D ;D ;D